HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
'' Ben Çebi yi çok severim türkay bey ''Bunları hatırlamazsın dimi bu kadar basit bi çocuksun işte
![]()
Sahte SS ile iş Yapan Çekemedği insanların Ely#3 de Ss'ni çekip Ely#2 de Banlatmaya Kalkışıp Multi Ban Yiyen Ve Ayrıca Milletin itemlerine Göz Koyan birinin BASİTLİK Demesi Süper

Sahte SS ile iş Yapan Çekemedği insanların Ely#3 de Ss'ni çekip Ely#2 de Banlatmaya Kalkışıp Multi Ban Yiyen Ve Ayrıca Milletin itemlerine Göz Koyan birinin BASİTLİK Demesi Süper![]()
Köşeye sıkışınca iftira atma bari oğuzdan çaldığın seti millete övüne övüne anlattığın günleri çabuk unutmuşsun

Köşeye sıkışınca iftira atma bari oğuzdan çaldığın seti millete övüne övüne anlattığın günleri çabuk unutmuşsun![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İftira mı ? Bu Videoda Kendin itiraf Ediyorsun

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İftira mı ? Bu Videoda Kendin itiraf Ediyorsun![]()
Aynı şeyi tekrar ısıtıp milletin önüne koyma ben hiç bir zaman bunları inkar etmedim sahte ss yaptiğimi yani

Aynı şeyi tekrar ısıtıp milletin önüne koyma ben hiç bir zaman bunları inkar etmedim sahte ss yaptiğimi yani![]()
İftira Değilmiş Demekki
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bunları hatırlamazsın dimi bu kadar basit bi çocuksun işte