HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sana noluyo laTebrikler kardeşim herzaman bahane bulunur kafana takma mete heekes gördü![]()
potçu arenada Dans ederek 5-0 kestiğim hetmedi tabi orda pot çalışmayınca kaldın oyle :S o kadar guveniyorsanız setinize 3-3 yapalım sen çebi mete ben Burak erco yer mi ? 
konumdan cık dışarı caglara dua et :d adam size item wermekten bıktı siz almaktan bıkmadınız bu çaglar oyunu bırakırsa ne olacak sizin haliniz ben blmyrm :d varsa yendgne dair bşey at yoksa knusma cık başka konuya hadi glüm![]()
ulan senİde gÖrdÜk :d mevlÜtle vs aatrken İbo kolye kostÜm baŞlik veİrİrmİsİn bİ vs atayim dİyen benmİyİm :d
Mete Konuya Cryssa yazmışsında benle yarın atıcaksın bence gösterişe gerek yok onu oraya yazarak ne yapmaya çalışmıssın anlamadım![]()
Tüm sw biliyorki anılın zaten seti yok hepsini sen verdin üstelik 5. elden sonra yetmedi adamın çarına sen girdin zaten bu ws yi kmle atmış oldm ? 2 nizlede . ayrıca Ne diye gösteriş yapayım yensekte yenilsekte oyundayız zaten neyin gösterişini yapacagım olanı söledm ben

Tebrikler kardeşim herzaman bahane bulunur kafana takma mete heekes gördü![]()
Aynen öyle kardesim o yüzden cevap bile vermiyorum zaten anılın çarna çaglar girdi 5. elden sonra hatta dedm çaglar sende işe yaramadın ckta geri anıl girsn burayada gelmiş beni degil anılı yendn diyor . ben dün 5 el anılla 5 el senle attm caglar unutma

Sana noluyo lapotçu arenada Dans ederek 5-0 kestiğim hetmedi tabi orda pot çalışmayınca kaldın oyle :S o kadar guveniyorsanız setinize 3-3 yapalım sen çebi mete ben Burak erco yer mi ?
![]()
Ben güveniyorm setime teke tek gelsene bana
burak dün şansa 10-9 yendi gel seni yeneyimde nevrin dönsünde buraya atacak yorum bulama tüysüz seni yaşın kadar konus çebi dedigin bile senden 4 yaş büyük 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...