xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

lEwiLDragoNl vs Jacobean

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EwiLDragoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ulan senİde gÖrdÜk :d mevlÜtle vs aatrken İbo kolye kostÜm baŞlik veİrİrmİsİn bİ vs atayim dİyen benmİyİm :d

yaw ibo senin konusma gibi hakkın yok 3 el üst üste 4 krtk yiyince potum ack kalms diyecek kadar boş adamsn sen :D senin burada konusmaya hakkın bile yok okadar pot bastıgın halde herkezn önnde 10-6 yendm sni daha neye dayanarak yorum yapıyosun sen buraya :D

ayYvm5.jpg
[/URL][/IMG]

Tebrikler kardesm eline saglık .. Ws nin 5-2 lik kısmından snra Cryssa çaglar tüm edtleriyle beraber Jacobean adlı çara giriyor skor ynede degişmiyor we Üstelik Birde beni degil Jacobeanı yendn diyorlar anlamıyorm sizi :)

Tebrikler. http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-ely1/3173063-cryssa-10-ewildragon-1-a.html

caglar sana 3 kere potmu werdi ticten caglar bile kendi inkar etmiyor werdim diyor:ASD nasl bi potms bu 3 kerede ticarete sıgdı he :D olm ufuk byshura bile dedi item alıyor diye yanındaki adam dedi bnu daha ne konusuyosun sen :D git şurdan at kanıtın warsa buraya yoksa baska konuda baska konuyu konusup konuyu rezil etme hadi daha yazmam cewap
Mete Ufuk senle niye muhattap olsun ayrıca niye öyle bir şey desin eğer öyle bir şey dediyse kanıtla bunu bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri