HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sadece lib32 at sorun çıkartır lib klasörüne atarsan.Dostum sorun bende değil ilişkimizde, teşekkür edenlerin geneli yorum amaçlı teşekkür ediyor hemen kurdu çalıştırdı bugları sırasıyla denedi açıksız çok sağlam çok teşekkürler mi dediler paylaştın güzel paylaşım için teşekkür ediyorlar bir teşekkür de bendenben kurulumunu yaparken lib de sıkıntı yaşadığımı dile getirdim ve içindeki dosyalarımda dahil olmak üzere 23gb çöp oldu sildim :f52: ve yağrın tekrar lib siz kurulum gerçekleştireceğim bakalım bu sefer de sorun olursa gene yorum olarak bildiririm. yorumlarımda art niyet arama dostum biz elimizde balta ile değil su kovası ile gezeriz..
![]()
kurulumu nasıl oluyor bu dedıklerını nreye atacagız bıraz acıklarsa daha fazla ındırme ve daha cok tesekkur olur bence kardesım basarılar :d
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)