HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hevesim kaçtı onu öyle görünce .d
Hem sistem öyle zaten hazır .vdi kullanıyorum. Lib hatası verdi, önceki kurduğum oyunun yedeğini almıştım fakat bilgisayara kaydetmedim reboot dan sonra .. Kullanıcı adını girdiğinde yanlış bile demiyor hep aynı yerde duruyor da yağrın lib siz denerim bakalım nasıl olacak.
Kardeşim Şu Ana Kadar 100 Kişi Kurdu Onlarda Çıkmadı Herkez Teşekkürler Yazıyor Bence Sorun Sende

Kardeşim Şu Ana Kadar 100 Kişi Kurdu Onlarda Çıkmadı Herkez Teşekkürler Yazıyor Bence Sorun Sende![]()
Dostum sorun bende değil ilişkimizde, teşekkür edenlerin geneli yorum amaçlı teşekkür ediyor hemen kurdu çalıştırdı bugları sırasıyla denedi açıksız çok sağlam çok teşekkürler mi dediler paylaştın güzel paylaşım için teşekkür ediyorlar bir teşekkür de benden
ben kurulumunu yaparken lib de sıkıntı yaşadığımı dile getirdim ve içindeki dosyalarımda dahil olmak üzere 23gb çöp oldu sildim :f52: ve yağrın tekrar lib siz kurulum gerçekleştireceğim bakalım bu sefer de sorun olursa gene yorum olarak bildiririm. yorumlarımda art niyet arama dostum biz elimizde balta ile değil su kovası ile gezeriz.. 
Dostum sorun bende değil ilişkimizde, teşekkür edenlerin geneli yorum amaçlı teşekkür ediyor hemen kurdu çalıştırdı bugları sırasıyla denedi açıksız çok sağlam çok teşekkürler mi dediler paylaştın güzel paylaşım için teşekkür ediyorlar bir teşekkür de bendenben kurulumunu yaparken lib de sıkıntı yaşadığımı dile getirdim ve içindeki dosyalarımda dahil olmak üzere 23gb çöp oldu sildim :f52: ve yağrın tekrar lib siz kurulum gerçekleştireceğim bakalım bu sefer de sorun olursa gene yorum olarak bildiririm. yorumlarımda art niyet arama dostum biz elimizde balta ile değil su kovası ile gezeriz..
![]()
Evet Kardeşim Art Niyet Aramıyorum Fakat Bende Nasıl Çalışıyor Ona Hayret Ediyorum . Bende VDI Kullanıyorum Bende Aynı Libleri Attım Acaba /usr/libe atmadınmı veya root lib emi attın bilemiyorum tekrar hem lib32 hem lib'e atmayı dene bence .
Dostum sorun bende değil ilişkimizde, teşekkür edenlerin geneli yorum amaçlı teşekkür ediyor hemen kurdu çalıştırdı bugları sırasıyla denedi açıksız çok sağlam çok teşekkürler mi dediler paylaştın güzel paylaşım için teşekkür ediyorlar bir teşekkür de bendenben kurulumunu yaparken lib de sıkıntı yaşadığımı dile getirdim ve içindeki dosyalarımda dahil olmak üzere 23gb çöp oldu sildim :f52: ve yağrın tekrar lib siz kurulum gerçekleştireceğim bakalım bu sefer de sorun olursa gene yorum olarak bildiririm. yorumlarımda art niyet arama dostum biz elimizde balta ile değil su kovası ile gezeriz..
![]()
Map Allowlar Geliyormu ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)