<Python> Max 11 rank(derece) 3 Yeni!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reonas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

char_battle.cpp

Client instancebase.cpp

instancebas.h

python localeinfo.py

locale tr locale_game.txt

uicharacter.py
Arkadaşım başka bir forumdan aldıklarını gelip bana gösterme kendi yaptıklarınla konuşur musun? çok gerisiniz çok..

Kullandığın source bile kendine ait değil hakaret etmeye devam ediyorsun uslubuna dikkat eder misin.

Kullandığın source bile kendine ait değil hakaret etmeye devam ediyorsun uslubuna dikkat eder misin.
çocuk o src nin ilk halini biliyoruz bence daha konuşma ibrahimin koyduğu kod açıklarınıda biliyorsun

Arkadaşım başka bir forumdan aldıklarını gelip bana gösterme kendi yaptıklarınla konuşur musun? çok gerisiniz çok..

sen bu forumdaki tüm konuların bu foruma ait olduğunumu zannediyosun. bide çok gerisiniz demişssin. ileriye selamlar biz geriyiz

sen bu forumdaki tüm konuların bu foruma ait olduğunumu zannediyosun. bide çok gerisiniz demişssin. ileriye selamlar biz geriyiz
Sizin gibilerin hiç birşey bilmediğin kanıtı forumdaki konular o zaman. Ayrıca paylaştığın şeylere bakıyorum bir kaçı başka kişilere ait böyle birinin gelip burada bu lafı yazması hepiniz kendinize göre geliştiricisiniz ya hani

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)