Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaş Çok Konuşuyodu Sizde Bilin İstedim Azcık 
En Kısa Zamanda Abilerinden İtem Alıp Karşıma Çıkmanı Bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaş Çok Konuşuyodu Sizde Bilin İstedim Azcık
![]()
Yalan ağizlarina yuva yapmiş bunlarin
Sadece boş laf var , gündüz veya gece vs atmanin ne farki oluyor da yalandan bahane üretiyosun madem keseceğine eminsin şimdi de at vs ni 
Yalan ağizlarina yuva yapmiş bunlarinSadece boş laf var , gündüz veya gece vs atmanin ne farki oluyor da yalandan bahane üretiyosun madem keseceğine eminsin şimdi de at vs ni
![]()
Kanka Bırak Oda Biliyo Kesemeyeceğini Burda Boş Çene Yapıyo Kısaca diyoki Gündüz Olsun Ben abilerimin itemlerini alıyım öyle vs atıyım diyo şimdi abileri açık değil yazık ya kıyamam

Kanka Bırak Oda Biliyo Kesemeyeceğini Burda Boş Çene Yapıyo Kısaca diyoki Gündüz Olsun Ben abilerimin itemlerini alıyım öyle vs atıyım diyo şimdi abileri açık değil yazık ya kıyamam![]()
Haklisin niyetinin o olduğunu belli etmiş zaten orda
El ...... gerdeğe girilmez derler bunlarinki de o hesap 
Haklisin niyetinin o olduğunu belli etmiş zaten ordaEl ...... gerdeğe girilmez derler bunlarinki de o hesap
![]()
Bunlar alışmış millettinkiyle bişeyler yapmaya kendilerininkinde sorun var heralde
Bi Doktora görünmeliler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)