farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Call of Duty Black Ops 7

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

CoD Black Ops 7, "zihin bükücü" bir hikayeye ve daha da ilgi çekici bir çok oyunculu moda odaklanıyor. Oyuncular, hikaye modunu ilk kez eşli modda da oynayabilecekler.

Bir sürü yeni teknoloji ve çok oyunculu oyun hayranları için bir cennet. Call of Duty Black Ops 7'yi izledim.

Bir sürü yeni teknoloji ve çok oyunculu oyun hayranları için bir cennet. Call of Duty Black Ops 7

Call of Duty: Black Ops'un prömiyerinin üzerinden sanki sadece birkaç ay geçmiş gibi görünüyor ve ben Call of Duty: Black Ops 7'yi çoktan izledim . Activision sayesinde kapsamlı bir ön gösterim etkinliğine katılma fırsatı buldum ve geliştiricilerin BO6'dan bu yana bu kadar kısa bir sürede ne kadar çok içerik "sıkıştırmayı" başardıkları karşısında etkilendiğimi itiraf etmeliyim.
Call of Duty: Black Ops 7, esas olarak çok oyunculu oynanışa odaklanıyor. Burada sadece çok oyunculu haritalardaki alışıldık eğlenceden bahsetmiyorum, aynı zamanda tarihte ilk kez hikayeyi çevrimiçi ortak çalışma modunda oynayabileceğinizden de bahsediyorum. Ayrıca, bu hikayede çok oyunculu modda ilerlemenizin bir parçası olacak günlük veya haftalık görevleri tamamlayabileceksiniz.

Kampanya deliliğe odaklanıyor​

Geliştiriciler, gösteri sırasında Call of Duty: Black Ops 7'deki kampanyanın gerçek bir devrim olacağını, ancak aynı zamanda kült Black Ops 2'nin hikayesinin doğrudan bir devamı olacağını vurgulamak için yoğun çaba sarf ettiler. Bu sefer, askeri teknolojideki en son gelişmelerle donatılmış 2035 yılına geçeceğiz - BO2'de bulunanlara atıfta bulunan fütüristik silahlar ve aletler .

Kampanyanın olabildiğince çılgın olmasına büyük önem verildi , böylece her adımda çılgınlık fışkıracak , böylece kahramanların bilinçlerinin derinliklerine daha da fazla yolculuk bekleyebilirsiniz. İşbirliği modu da oldukça ilgi çekici görünüyor; üç oyuncuyla birlikte kampanyayı baştan sona takip edebileceksiniz. Her oyuncu daha sonra hikaye için önemli olan farklı bir karakteri seçecek ve onu savaşa yönlendirecek.
Hikayenin "doruk noktasında" açılan oyun sonu modunun nasıl işleyeceğini tam olarak bilmiyorum. Oyuncuların yeni ekipmanların kilidini açabilecekleri, özel olarak tasarlanmış görev ve mücadeleleri tamamlayabilecekleri bir tür merkez olması amaçlanıyor. Geliştiriciler, hikayeye tekrar oynanabilirlik katacağını ve ana hikâyeyi tamamladıktan sonra bile geri dönmeye değer olacağını, yani daha uzun süre canlı kalacağını iddia ediyor. Bu, Black Ops 7'ye çok oyunculu bir hikâye modu eklemenin biraz karmaşık bir yolu gibi görünüyor. Oyuncular arasında çok popüler olacağından emin değilim, ancak belki de çıktıktan sonra yanıldığım ve tüm COD hayranlarının beklediği şeyin tam olarak bu olduğu ortaya çıkar .

Çok oyunculu hala temel​

Bir saatten uzun süren sunumda, muhtemelen en çok zaman çok oyunculu moda ayrılmıştı. Bu mod, Call of Duty: Black Ops 6'dan bildiğimizin aynısı, ancak daha geniş bir ölçekte olacak. Sevdiğim çok yönlü hareket sistemi (her yöne koşma) geri dönüyor. 16'sı tamamen yeni olmak üzere 30'a kadar farklı silah ve klasik 6'ya 6 COD düzeninde 16 haritaya sahip olacağız. Ancak, Call of Duty: Black Ops 6'da gerçekten özlediğim ve oldukça sıkışık görünen iki 20'ye 20 haritayla daha çok ilgilendim.

Geliştiriciler, çok oyunculu modda 2035 teknolojilerinden esinlenen birçok yeni özellik göreceğimizi duyurdu. Bunlar arasında duvardan zıplama yeteneği (sadece duvarlara zıplayıp sekerek ilerleyeceğiz, Titanfall'daki gibi duvarlarda koşmayacağız ) ve daha büyük haritalarda tırmanma kancası kullanma yeteneği yer alıyor.
Bunun yanı sıra, geleneksel olarak zombi modunu da elde ediyorsunuz ; Treyarch, haritanın tarihin en büyük ve en çeşitli haritası olacağını ve araçlarla hareket etmemize olanak tanıyacağını vadediyor.

Call of Duty Battlefield'a bakmıyor​

Genel olarak, bu gösteriden gelen mesajın açık olduğu izlenimini edindim : "Biz rakiplere bakmıyoruz, kendi yolumuza gidiyoruz ve hayranlara sevdikleri şeylerden daha fazlasını veriyoruz." Call of Duty: Black Ops 7'de , yaklaşan Battlefield 6'nın vurguladığı ağır, gerçekçi bir oynanış, çok fazla gerçekçilik veya diğer şeyleri bulamayacaksınız .

Ancak Call of Duty hayranlarının, geliştiricilerin iddia ettiği gibi daha fazla aksiyon, çevrimiçi oynama olanağı ve Quantum Break veya Titanfall'ı anımsatan bir hikaye isteyip istemediğini çok merak ediyorum. Geleceğe odaklanmak, oyuncular her yıl piyasaya sürülen Black Ops'tan bıkmamışlarsa işe yarayabilir . İş birlikçi hikayeyi, yeni çok oyunculu haritaları (özellikle büyük olanları) heyecanla bekliyorum ve biraz da endişeyle, çok oyunculu modda hangi görünümlerin görüneceğini bekliyorum çünkü itiraf etmeliyim ki bazıları beni gerçekten oyuna dalmaktan alıkoydu.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri