Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

- NetMarLis.Com - Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheAlacaLie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tavsiye etmiyorm çunku ucret alana kadar çok ilgili ucret aldıktan sonra 5 saatte bir cevap geliyor kanıtımda var almadan önce araştırma yapın sizde zor duruma dusmeyin,

3 haftadır telefonlarını arıyorum daha hiç açık denk gelmedi surekli telefonları kapalı.

Telefondan destek vermiyoruz. Telefon kapalı sebebide blog sitemizde neden kapalı olduğuna dair belirtildi. Satış öncesinde çok ilgililer sonrasında kötülr yorumunu yapmanız tamamen yalandan ibarettir. Ben satış öncesinde kesinlikle ilgi göstermem bunuda herkes bilir. Ticketlerde bu aralar geç dönüşler yok. Oldukça hızlı yanıtlar veriliyor. 5 saat beklemiyorsunuz. bunun dışında güncellemeler yapılıyor. Packlarla uğraşıyoruz. Yeni özelliklerle uğraşıyoruz. bilişim filesi kullanırsan kullan mantığını sizlere yaşatmıyoruz. Ama yinede yalana başvuruyorsunuz.

Telefondan destek vermiyoruz. Telefon kapalı sebebide blog sitemizde neden kapalı olduğuna dair belirtildi. Satış öncesinde çok ilgililer sonrasında kötülr yorumunu yapmanız tamamen yalandan ibarettir. Ben satış öncesinde kesinlikle ilgi göstermem bunuda herkes bilir. Ticketlerde bu aralar geç dönüşler yok. Oldukça hızlı yanıtlar veriliyor. 5 saat beklemiyorsunuz. bunun dışında güncellemeler yapılıyor. Packlarla uğraşıyoruz. Yeni özelliklerle uğraşıyoruz. bilişim filesi kullanırsan kullan mantığını sizlere yaşatmıyoruz. Ama yinede yalana başvuruyorsunuz.

Kötüleyen kötülesin benim tercihim netmarlisden yana 2 ay hizmet aldım ne zaman sorun olsa ilgilendiler.Bir ara ch düşmesi sorunu oldu turkmmo konu açıldı ve bir kere bile kötü karşılanılmadı.Bu aralar yoğunlar güncelleme bekliyorum bende sürem doldu yenilemedim dah yükset paket alacağım ama fileslerinin son hallerini beklemekteyim inşallah kısa sürede bitecektir.

netmarlisi tavsiye ederim 1 aydır ordayım cok iyi bir bilişim uzman ekip

Kesinlikle Tavsiye Ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri