- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
6 gblık makineye 100 oyuncu anca sokmak istiyorsan netmarlisten alabilirsinMakineleri tam bir hurda diyebilirim. En Son 2 Ay Önce yeni makineler geliyordu hala gelicek
![]()
Sadece bir referans yetecektir sana. www.metin5.net
- Konular
- 9
- Online süresi
- 3h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
Sayın netmarlis. Dedigim gayet mantıklı. Hakkınızda böyle birşey duydum. Aslında kampanyalarınız hosuma gitmisti. Azcik sizi arastirinca böyle şeyler cıktı ortaya. Ve iyikide sizi seçmemişim. Çalışanlarınız satış öncesi konuşmayı bilmiyo diyebilirim. Ram konusunada gelince; öyle bisey yapmak zor bisey degil. 3 gb dersiniz 512 mb yapistirirsin oda insafiniza kalmis. Eger puttyden ram sorgula diyorsaniz. Ordanda ayarları var. Paranızın hakkını verin hadi eyvallah.
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
Sayın netmarlis. Dedigim gayet mantıklı. Hakkınızda böyle birşey duydum. Aslında kampanyalarınız hosuma gitmisti. Azcik sizi arastirinca böyle şeyler cıktı ortaya. Ve iyikide sizi seçmemişim. Çalışanlarınız satış öncesi konuşmayı bilmiyo diyebilirim. Ram konusunada gelince; öyle bisey yapmak zor bisey degil. 3 gb dersiniz 512 mb yapistirirsin oda insafiniza kalmis. Eger puttyden ram sorgula diyorsaniz. Ordanda ayarları var. Paranızın hakkını verin hadi eyvallah.
Şu araştırma linklerini ve kanıtlarını bizimle paylaşırmısınız. Kusura bakma ama mantık arayamadım yazdıklarında. Makine ssleri isteyen olursada gönderilir . İnşaat firması yok burda. Kum veya malzeme kaçırmıyoruz
Satış öncesi desteklerimiz oldukça iyidir ki bunların hepsi memnuniyetten geçer. Her dili olan böyle konuşunca türkiye standartlığı malesef dahada düşüyor. Her zaman söylemişimdir her yeni nesil bir önceki nesilden daha bilgisiz büyüyor. 3 5 nesil sonrasında malesef türkiyenin genç bireyleri tamamen içler acısına dönecek. 
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Sadece bir referans yetecektir sana. www.metin5.net
aga geçicen bu işleri ben senin uğraşmana bişiler yapmana saygım var diğerlerine göre çok çok fileslerin üstünde çalısıyorsun falan filanda makinelerin ölü makineler.
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
Eger istiyosan konusmayi atiyim ? Satis oncesi destek actim gecenin bi yarisi ben ugrasip aklimdaki sorulari yazmisim.. Ve sabah oluyo. Sabah cevap veriyosunuz lütfen maddeler halinde yaziniz ? Bu nedirsiz para kazanmak istemiyosunuzki neyin rekabetine giriyosunuz ?
Su zamana kadar guvendigim siberdizayn var. Bide anksoft iyi diyolar. Gerisi tırt. Turkmmoda istediginiz kadar rankiniz olsun. Aldiginiz paranin hizmetini verin.
Haklısın

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)