- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tavsiye etmiyorm çunku ucret alana kadar çok ilgili ucret aldıktan sonra 5 saatte bir cevap geliyor kanıtımda var almadan önce araştırma yapın sizde zor duruma dusmeyin,
3 haftadır telefonlarını arıyorum daha hiç açık denk gelmedi surekli telefonları kapalı.
Telefondan destek vermiyoruz. Telefon kapalı sebebide blog sitemizde neden kapalı olduğuna dair belirtildi. Satış öncesinde çok ilgililer sonrasında kötülr yorumunu yapmanız tamamen yalandan ibarettir. Ben satış öncesinde kesinlikle ilgi göstermem bunuda herkes bilir. Ticketlerde bu aralar geç dönüşler yok. Oldukça hızlı yanıtlar veriliyor. 5 saat beklemiyorsunuz. bunun dışında güncellemeler yapılıyor. Packlarla uğraşıyoruz. Yeni özelliklerle uğraşıyoruz. bilişim filesi kullanırsan kullan mantığını sizlere yaşatmıyoruz. Ama yinede yalana başvuruyorsunuz.
- Konular
- 32
- Online süresi
- 4m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Telefondan destek vermiyoruz. Telefon kapalı sebebide blog sitemizde neden kapalı olduğuna dair belirtildi. Satış öncesinde çok ilgililer sonrasında kötülr yorumunu yapmanız tamamen yalandan ibarettir. Ben satış öncesinde kesinlikle ilgi göstermem bunuda herkes bilir. Ticketlerde bu aralar geç dönüşler yok. Oldukça hızlı yanıtlar veriliyor. 5 saat beklemiyorsunuz. bunun dışında güncellemeler yapılıyor. Packlarla uğraşıyoruz. Yeni özelliklerle uğraşıyoruz. bilişim filesi kullanırsan kullan mantığını sizlere yaşatmıyoruz. Ama yinede yalana başvuruyorsunuz.
Kötüleyen kötülesin benim tercihim netmarlisden yana 2 ay hizmet aldım ne zaman sorun olsa ilgilendiler.Bir ara ch düşmesi sorunu oldu turkmmo konu açıldı ve bir kere bile kötü karşılanılmadı.Bu aralar yoğunlar güncelleme bekliyorum bende sürem doldu yenilemedim dah yükset paket alacağım ama fileslerinin son hallerini beklemekteyim inşallah kısa sürede bitecektir.
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
netmarlisi tavsiye ederim 1 aydır ordayım cok iyi bir bilişim uzman ekip
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Hadi hayırlısı server alıyorum beyler gelecek olan varsa https://www.facebook.com/pages/EliseMt2/114754365539617 beklemde kalın 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)