Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Krİstal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GORUNENYARA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 366

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HESABIMIN ADI GORUNENYARAxsh2 ben sitede GORUNENYARA isimli hesabıma eski adına 100 kristal aldım ne oyuna giriyorum nede kristalim geldi. sitede var diye görünüyor ama oyuna giremiyorum . Kullanıcı Id: GORUNENYARA kristal buna gitti . asıl gitmesi gereken GORUNENYARAxsh2 . ASLINDA GORUNENYARA DA ELY2 DE AMA ONA GİREMİYORUM NE KADAR ŞİFRE DEĞİŞSEMDE

@GORUNENYARA; Sunucu birleşmesinden kaynaklanan bir problem yetkili yöneticilerin düzeltmesi için kristali hangi serverde kullanmak istediginizi belirterek ticket talebi oluşturun.

3 konu açmışsınız daha fazla açmanıza gerek yoktur ve forum kurallarına göre yasaktır.

Yöneticimiz konuda da size bildirmiş ve yetkililere yönlendirmiş ; www.turkmmo.com/ely-metin22/3180942-cektigim-kristal-gelmedi.html lütfen işlem sıranızı sabır ve anlayışla bekleyin.

Son düzenleme:
KEİTH SERVERİNDEYİM GORUNENYARAxsh1 elyden2 gelme ama ely1 diye görünüyor ve GORUNENYARA hesabımda ely2 diye gorunuyor . Kristaller GORUNENYARA adlı ely2 hesabımda . siteden giriş yapabiliyorum ama oyunda giremiyorum yardım edin GORUNENYARAxsh2 hesabıma nasıl aktarabilirim o kristali

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri