HESABIMIN ADI GORUNENYARAxsh2 ben sitede GORUNENYARA isimli hesabıma eski adına 100 kristal aldım ne oyuna giriyorum nede kristalim geldi. sitede var diye görünüyor ama oyuna giremiyorum . Kullanıcı Id: GORUNENYARA kristal buna gitti . asıl gitmesi gereken GORUNENYARAxsh2 . ASLINDA GORUNENYARA DA ELY2 DE AMA ONA GİREMİYORUM NE KADAR ŞİFRE DEĞİŞSEMDE
@GORUNENYARA; Sunucu birleşmesinden kaynaklanan bir problem yetkili yöneticilerin düzeltmesi için kristali hangi serverde kullanmak istediginizi belirterek ticket talebi oluşturun.
3 konu açmışsınız daha fazla açmanıza gerek yoktur ve forum kurallarına göre yasaktır.
Yöneticimiz konuda da size bildirmiş ve yetkililere yönlendirmiş ; www.turkmmo.com/ely-metin22/3180942-cektigim-kristal-gelmedi.html lütfen işlem sıranızı sabır ve anlayışla bekleyin.
3 konu açmışsınız daha fazla açmanıza gerek yoktur ve forum kurallarına göre yasaktır.
Yöneticimiz konuda da size bildirmiş ve yetkililere yönlendirmiş ; www.turkmmo.com/ely-metin22/3180942-cektigim-kristal-gelmedi.html lütfen işlem sıranızı sabır ve anlayışla bekleyin.
Son düzenleme:
KEİTH SERVERİNDEYİM GORUNENYARAxsh1 elyden2 gelme ama ely1 diye görünüyor ve GORUNENYARA hesabımda ely2 diye gorunuyor . Kristaller GORUNENYARA adlı ely2 hesabımda . siteden giriş yapabiliyorum ama oyunda giremiyorum yardım edin GORUNENYARAxsh2 hesabıma nasıl aktarabilirim o kristali
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)