HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
konu kapansın bence.. açıksız ve düzgün çalışır bir files paylaşında milletde yararlansın değilmi güzel kardeşim... saygılar herkese açıksız ve düzgün bir files dileğiyle
cd /usr
tar zxvf düzgünbirfiles.tar.gziyi forumlar
files bölümünde indir kullan cinsindne bi files görürsne söle bizde kullanalım herkezin aklı fikri hazır fileste biraz editleme ypmak zormu geliyo insana ha bişeye emek vermeden kullanmak kolaysa dicek bişeyim yok
bilişim fileslerine takılsınlar hacı xd zaten açan 2 aylık server açıyor ne editleyecen kifiles bölümünde indir kullan cinsindne bi files görürsne söle bizde kullanalım herkezin aklı fikri hazır fileste biraz editleme ypmak zormu geliyo insana ha bişeye emek vermeden kullanmak kolaysa dicek bişeyim yok

bilişim fileslerine takılsınlar hacı xd zaten açan 2 aylık server açıyor ne editleyecen ki![]()
herkez hazır files kullanınca yok efendim hacklendimde şu oldu bu olduda biraz emek verirsen istediğin filese ulaşırsın

herkez hazır files kullanınca yok efendim hacklendimde şu oldu bu olduda biraz emek verirsen istediğin filese ulaşırsın![]()
Aynen öyle dostum hep hazıra konsalar eleştiri hep böyle hazırla biz kullanalım hazır değilse kötü bu açıklı buglu :m08: zahmetsiz rahmet olmaz, arkadaş o kadar ekleme yapmış nihayetinde illaki vardır kusurları onları da bir zahmet indiren arkadaşlar düzeltsin düzeltemiyorsa eleştiri yerine Metin 2 Pvp Soru - Cevap Bölümüne konu açarak yada açılmış ve çözüm bulmuş konulara bakarak düzenlemelerini yapsınlar hep taş atmakla bir yere varılmaz.. sözüm meclisten içeri. :f15:
bu files tamamen bozuk. Boşuna kurmaya çabalama
hocam sİzİn kÖtÜleme amaciniz ne bİlmİyorum ama ben kendİm bİzzat 8 kere kurdum Üst Üste sİzde bİ sorun var bana bidi bidi yapiyonuz mİllet kuruyo oyunada gİrİyo sİzde bİ sİkİntİ var ....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)