mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Devrim Yaratıcak Saltanat Tipi Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Er0in412
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 527
  • Görüntüleme Görüntüleme 77K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

konu kapansın bence.. Açıksız ve düzgün çalışır bir files paylaşında milletde yararlansın değilmi güzel kardeşim... Saygılar herkese açıksız ve düzgün bir files dileğiyle

cd /usr

tar zxvf düzgünbirfiles.tar.gz
:):) iyi forumlar

sende ayri teranesİn hocam boŞu boŞuna bidi bidi yapma sau reng cevabini vermİŞ gerİsİne gerek yok ;)

eerin arkadaşım konuya şunları not düşebilirsin item dönüşümlerinde + basmalarda pet dönüşümlerinde item özellik ayarlamalarında değişiklik size aittir diye +8 çeliğin +9 unu direk özel zırh ypmışlar karman çorman olmuş db yüksek özellikli itemlerin dönüşümlerinde bi ayarlama lazım

eerin arkadaşım konuya şunları not düşebilirsin item dönüşümlerinde + basmalarda pet dönüşümlerinde item özellik ayarlamalarında değişiklik size aittir diye +8 çeliğin +9 unu direk özel zırh ypmışlar karman çorman olmuş db yüksek özellikli itemlerin dönüşümlerinde bi ayarlama lazım

Burda İtem Değişikligi Yapılmış Normal İtem Ekleme Yapılmamış Mesela Örnek Veriyorum ben Kılıc +9 250 lvl lik silah +8 ise 105 lvl ik silah böyle yapılmış ama her hangi bir düzenleme gerekmiyo ona dönüşümler sabit zaten dönüşümlere bakabilirler :D hiç bişi bilmiyosa netten bakabilir konuyu kirletmeye çalışanlar zaten bilmeyenler :d

hocam sİzİn kÖtÜleme amaciniz ne bİlmİyorum ama ben kendİm bİzzat 8 kere kurdum Üst Üste sİzde bİ sorun var bana bidi bidi yapiyonuz mİllet kuruyo oyunada gİrİyo sİzde bİ sİkİntİ var ....
Güzel kardeşim sana daha önce yazdım bu files hangi FreeBSD verisyonunda ve hangi MySQL verisyonunda çalışıyor dedim cevap vermedin.Bunda shop ve shop_item tablosu açılmıyor navicatta dedim onada cevap yok.Şimdi gelmişsin ben bunu sorunsuz çalıştırıyorum diyorsun.Bende sana varsa formülü yazda bizde bilelim diyorum.

Güzel kardeşim sana daha önce yazdım bu files hangi FreeBSD verisyonunda ve hangi MySQL verisyonunda çalışıyor dedim cevap vermedin.Bunda shop ve shop_item tablosu açılmıyor navicatta dedim onada cevap yok.Şimdi gelmişsin ben bunu sorunsuz çalıştırıyorum diyorsun.Bende sana varsa formülü yazda bizde bilelim diyorum.

Hocam Gördüğün üzere Sau reng Kurdu Files mysql sürümlerinde 5.0 ve 5.5 de çalışıyo 5.0 da sorunsuz ayrıca herşey açılıyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri