HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Game Sürümü : 34K
Client Sürümü : 34K
1- 16 LEVEL BAŞLANGIC 120 LVL SON [ AYARLANABİLİR]
2- DAMAGELER SORUNSUZ
3- SİLAHLAR ORJİNAL SALTANAT İLE AYNI
4- ZIRHLAR RENKLİ SALTANAT İLE AYNI
5- SİLAH VE ZIRH PARLAMALARI ORJİNAL
6- SORUNSUZ PET SİSTEMİ
7- SORUNSUZ PET QUESTİ
8- ŞEHİRDE SABİT G NPC LER
9- YENİ KÖY GÖRÜNÜMLERİ AKTİF
10- TİTANLAR AKTİF
11- İMPARATORLAR RENKLİ AKTİF
12- ADALAR AKTİF HER BAYRAK İÇİN
13- F5 EFSUN BOTU AKTİF
14- RENKLİ LOGİN EKRANI
15- METİNLERDEN DÜŞENLER AYARLI METİNLER SABİT
16- DÖNÜŞÜMLERİN HEPSİ AYARLI VE EŞİT
ONEMLİ GÜNCELLEME
MERHABA ARKADAŞLAR FİLES KURULUMUNDA SIKINTI YOK FAKAT SANIRIM PORTLARDA BİR SIKINTI VAR BİR ARKADAŞ PAYLAŞMIŞ SİZLERE YARARLI OLCAĞINI DÜŞÜNDÜM..
13000 13001 13002 13003 13004 13005 13061 13069 13070 13099 ve
root daki Serverinfo daki portları değiştirin 50000-11002 50010-13000
VIRUS TOTAL
Full Pack virus total
TAHA MUMCU
HADSİZLİKLERİNİZİ YÜZÜNÜZE VURMAK İSTEMEM FAKAT BU KONUYU BEN AÇTIM BİR KIRIK LİNK OLMADAN BU KONU SİZİN PRİMİNİZ İÇİN DÜZENLENEBİLİCEK BİR KONU DEĞİL.
GİDİN ÇOCUKLARINKİNİ DÜZENLEYİN.
TAHA MUMCU
Client Sürümü : 34K
1- 16 LEVEL BAŞLANGIC 120 LVL SON [ AYARLANABİLİR]
2- DAMAGELER SORUNSUZ
3- SİLAHLAR ORJİNAL SALTANAT İLE AYNI
4- ZIRHLAR RENKLİ SALTANAT İLE AYNI
5- SİLAH VE ZIRH PARLAMALARI ORJİNAL
6- SORUNSUZ PET SİSTEMİ
7- SORUNSUZ PET QUESTİ
8- ŞEHİRDE SABİT G NPC LER
9- YENİ KÖY GÖRÜNÜMLERİ AKTİF
10- TİTANLAR AKTİF
11- İMPARATORLAR RENKLİ AKTİF
12- ADALAR AKTİF HER BAYRAK İÇİN
13- F5 EFSUN BOTU AKTİF
14- RENKLİ LOGİN EKRANI
15- METİNLERDEN DÜŞENLER AYARLI METİNLER SABİT
16- DÖNÜŞÜMLERİN HEPSİ AYARLI VE EŞİT
filese hala kurulmuyo diyenler varya gülmedende insan yaşayamıyo files kuruluyo tek eksiğiyse fileste çok editleme yapılması gerektiği kimse kurulumla ilgili mesaj yollamasın
Kurdum Gayet Güzel Çalışıyor.Vaktim Var Uğraşırım Ben Buna Adam Olur Bu Files
ONEMLİ GÜNCELLEME
MERHABA ARKADAŞLAR FİLES KURULUMUNDA SIKINTI YOK FAKAT SANIRIM PORTLARDA BİR SIKINTI VAR BİR ARKADAŞ PAYLAŞMIŞ SİZLERE YARARLI OLCAĞINI DÜŞÜNDÜM..
13000 13001 13002 13003 13004 13005 13061 13069 13070 13099 ve
root daki Serverinfo daki portları değiştirin 50000-11002 50010-13000
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VIRUS TOTAL
Full Pack virus total
TAHA MUMCU
HADSİZLİKLERİNİZİ YÜZÜNÜZE VURMAK İSTEMEM FAKAT BU KONUYU BEN AÇTIM BİR KIRIK LİNK OLMADAN BU KONU SİZİN PRİMİNİZ İÇİN DÜZENLENEBİLİCEK BİR KONU DEĞİL.
GİDİN ÇOCUKLARINKİNİ DÜZENLEYİN.
TAHA MUMCU
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
herkez hazır files kullanınca yok efendim hacklendimde şu oldu bu olduda biraz emek verirsen istediğin filese ulaşırsın![]()
Aynen öyle dostum hep hazıra konsalar eleştiri hep böyle hazırla biz kullanalım hazır değilse kötü bu açıklı buglu :m08: zahmetsiz rahmet olmaz, arkadaş o kadar ekleme yapmış nihayetinde illaki vardır kusurları onları da bir zahmet indiren arkadaşlar düzeltsin düzeltemiyorsa eleştiri yerine Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bölümüne konu açarak yada açılmış ve çözüm bulmuş konulara bakarak düzenlemelerini yapsınlar hep taş atmakla bir yere varılmaz.. sözüm meclisten içeri. :f15:
bnmde savunduğum şey saltanat tipi sw lerin güzelliği saten yeni şeler gamedir 50k dır 150k dır bu tür şeler çıkınca içine ediyo oyunun
Oda var Tabi ne ara 2089 varken55k lar 61k lar çıktıki
Hep Yabancılar
Arkadaşlar Saltanat tipi dedğine falan bakmayın ücretli bölümde sattıgı files files tamamen açıklı ve resimlerde gördüğünüzle hiçbir alakası yok millete 20 tl ye satmaya çalısıyo
arkadaşın ismi taha Mumcu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. tıkla
arkadaş tamamen ückagıtcı para ile sattı 20 tl den şimdi filesi paylasıyor resimlerle gösterdiği ile hiç bir alakası yoktur face konusmalarınıda isterseniz bu durumun altından paylaşırım..
Yani İndirip Vakit kaybetmeyin derim :m08:
filesi denemeseydim bu dediğine inanırdım ama biraz geç kaldın
silah ve zırh dönüşümlerini çok ayrıntılı bi şekilde koysan dahada iyi olur saltanat tipi severler için koleksiyonluk olmuş ama yeni gameli filesler bu oyunların içine ettiği için artık bu tür oyunlar rağbet görmemeye bşladı daha doğrusu adamı metin2 den soğutuyolar
silah ve zırh dönüşümlerini çok ayrıntılı bi şekilde koysan dahada iyi olur saltanat tipi severler için koleksiyonluk olmuş ama yeni gameli filesler bu oyunların içine ettiği için artık bu tür oyunlar rağbet görmemeye bşladı daha doğrusu adamı metin2 den soğutuyolar
Tabiki Öyle Ama Herkezin Görüşü Farklı Ben böyle Koydum Kullanmak İsteyen Kullanabilir Eskiden 1 Kişi açtı Sora herkez Özendi fln Bende Saltanat Piyasasını Bitirmek İstiyorum Artık Yani Bu kadar Gelen Geçen Saltanat Tipi Açıyor
Tabiki Öyle Ama Herkezin Görüşü Farklı Ben böyle Koydum Kullanmak İsteyen Kullanabilir Eskiden 1 Kişi açtı Sora herkez Özendi fln Bende Saltanat Piyasasını Bitirmek İstiyorum Artık Yani Bu kadar Gelen Geçen Saltanat Tipi Açıyor
bnmde savunduğum şey saltanat tipi sw lerin güzelliği saten yeni şeler gamedir 50k dır 150k dır bu tür şeler çıkınca içine ediyo oyunun
Oda var Tabi ne ara 2089 varken
55k lar 61k lar çıktıki
Hep Yabancılar 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)