- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Türk Forumlarında belli başlı kişiler böyle paylaşımlar yapsın diye bekliyor herkez.
Kim bilgili a Kişi , b Kişi , c Kişi.
Parayla Satın ALıyorsun , Paylaşsın diye bekliyorsun yok onu yapsın yok bunu yapsın.
Bu 4'lü envanter sistemi için tam 3 hafta uğraştım bazı arkadaşlardan yardım aldım.
Hazır Source Dosyası ( Kendi serverında Kullandğı ) veren ADAM'a teşekkür edeiyorum her konuda destek olduğu için.
Arkadaşlar Bazılarının elinde var ama paylaşmıyorlar bakın alman forumlarına vb. forumlara herkes paylaşıyor bizden yapan parayla satıyor. Bazı kişiler böyle ucuz şeylerden kar yapmaya çalışıyor ve " Yok Benim elimde var alın size game db qc " Dosyaları. Kim yapmış a kişi.
Yapıyorsan tam yap işini adam gibi yap. sadece game ile mi oluyor bu işler. Adamdaki amaç ne Hit yapmak ilerleyen zamanlarda kendi işine nasıl geliyorsa öyle planlar hazırlamak. Böyle şeylere inanıp para vermeyin.
Şu forumda 2-3 kişi paylaştı game dosyalarını açın bakın içerisinde açık dolu. Böyle kişilerde var forumda Adam olmayan adam gibi paylaşım yapmaz. Bu kadar basit.
KENDİ GAME kodladıktan sonra paylaşım yapacağım arkadaşlar bu konuda. Game ve Client Paylaşacağım.
Kim bilgili a Kişi , b Kişi , c Kişi.
Parayla Satın ALıyorsun , Paylaşsın diye bekliyorsun yok onu yapsın yok bunu yapsın.
Bu 4'lü envanter sistemi için tam 3 hafta uğraştım bazı arkadaşlardan yardım aldım.
Hazır Source Dosyası ( Kendi serverında Kullandğı ) veren ADAM'a teşekkür edeiyorum her konuda destek olduğu için.
Arkadaşlar Bazılarının elinde var ama paylaşmıyorlar bakın alman forumlarına vb. forumlara herkes paylaşıyor bizden yapan parayla satıyor. Bazı kişiler böyle ucuz şeylerden kar yapmaya çalışıyor ve " Yok Benim elimde var alın size game db qc " Dosyaları. Kim yapmış a kişi.
Yapıyorsan tam yap işini adam gibi yap. sadece game ile mi oluyor bu işler. Adamdaki amaç ne Hit yapmak ilerleyen zamanlarda kendi işine nasıl geliyorsa öyle planlar hazırlamak. Böyle şeylere inanıp para vermeyin.
Şu forumda 2-3 kişi paylaştı game dosyalarını açın bakın içerisinde açık dolu. Böyle kişilerde var forumda Adam olmayan adam gibi paylaşım yapmaz. Bu kadar basit.
KENDİ GAME kodladıktan sonra paylaşım yapacağım arkadaşlar bu konuda. Game ve Client Paylaşacağım.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 51m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
4 Envanter eklenmiş sağlam bi 40k Server Files paylaşımında bulunursan daha güzel olur..
Hocam bunun bu şekilde çalışacağını pek sanmıyorum, daha fazla düzenlenmesi gereken yer olması lazım aslında hani olsa bile epey bi bug oluşur item kaybolması gibi kemer sistemi ve simyadaki soket ler de de bozulmalar oluyor onlar nasıl düzelecek ?..
Hocam bunun bu şekilde çalışacağını pek sanmıyorum, daha fazla düzenlenmesi gereken yer olması lazım aslında hani olsa bile epey bi bug oluşur item kaybolması gibi kemer sistemi ve simyadaki soket ler de de bozulmalar oluyor onlar nasıl düzelecek ?..
- Konular
- 7
- Online süresi
- 51m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
Mesela şurası gibi buralar düzenlenmeyecek mi yani ?
/**
**** ÇöÀç±îÁö ÇÒ´ç µÈ ¾ÆÀÌÅÛ ¿µ¿ª Á¤¸® (DB»ó Item Position) ****
+------------------------------------------------------+ 0
| ij¸¯ÅÍ ±âº» Àκ¥Å丮 (45Ä* * 2ÆäÀÌÁö) 90Ä* |
+------------------------------------------------------+ 90 = INVENTORY_MAX_NUM(90)
| ij¸¯ÅÍ Àåºñ â (Âø¿ëÁßÀÎ ¾ÆÀÌÅÛ) 32Ä* |
+------------------------------------------------------+ 122 = INVENTORY_MAX_NUM(90) + WEAR_MAX_NUM(32)
| ¿ëÈ¥¼® Àåºñ â (Âø¿ëÁßÀÎ ¿ëÈ¥¼®) 12Ä* |
+------------------------------------------------------+ 134 = 122 + DS_SLOT_MAX(6) * DRAGON_SOUL_DECK_MAX_NUM(2)
| ¿ëÈ¥¼® Àåºñ â ¿¹¾à (¾ÆÁ÷ ¹Ì»ç¿ë) 18Ä* |
+------------------------------------------------------+ 152 = 134 + DS_SLOT_MAX(6) * DRAGON_SOUL_DECK_RESERVED_MAX_NUM(3)
| º§Æ® Àκ¥Å丮 (º§Æ® Âø¿ë½Ã¿¡¸¸ º§Æ® ·¹º§¿¡ µû¶ó Ȱ¼º)|
+------------------------------------------------------+ 168 = 152 + BELT_INVENTORY_SLOT_COUNT(16) = INVENTORY_AND_EQUIP_CELL_MAX
| ¹Ì»ç¿ë |
+------------------------------------------------------+ ??
*/
/**
**** ÇöÀç±îÁö ÇÒ´ç µÈ ¾ÆÀÌÅÛ ¿µ¿ª Á¤¸® (DB»ó Item Position) ****
+------------------------------------------------------+ 0
| ij¸¯ÅÍ ±âº» Àκ¥Å丮 (45Ä* * 2ÆäÀÌÁö) 90Ä* |
+------------------------------------------------------+ 90 = INVENTORY_MAX_NUM(90)
| ij¸¯ÅÍ Àåºñ â (Âø¿ëÁßÀÎ ¾ÆÀÌÅÛ) 32Ä* |
+------------------------------------------------------+ 122 = INVENTORY_MAX_NUM(90) + WEAR_MAX_NUM(32)
| ¿ëÈ¥¼® Àåºñ â (Âø¿ëÁßÀÎ ¿ëÈ¥¼®) 12Ä* |
+------------------------------------------------------+ 134 = 122 + DS_SLOT_MAX(6) * DRAGON_SOUL_DECK_MAX_NUM(2)
| ¿ëÈ¥¼® Àåºñ â ¿¹¾à (¾ÆÁ÷ ¹Ì»ç¿ë) 18Ä* |
+------------------------------------------------------+ 152 = 134 + DS_SLOT_MAX(6) * DRAGON_SOUL_DECK_RESERVED_MAX_NUM(3)
| º§Æ® Àκ¥Å丮 (º§Æ® Âø¿ë½Ã¿¡¸¸ º§Æ® ·¹º§¿¡ µû¶ó Ȱ¼º)|
+------------------------------------------------------+ 168 = 152 + BELT_INVENTORY_SLOT_COUNT(16) = INVENTORY_AND_EQUIP_CELL_MAX
| ¹Ì»ç¿ë |
+------------------------------------------------------+ ??
*/
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Nasıl yapamam bende zaten 4 lü Envanter var? Mainlinedan derlenmiş. Clientte de ekli game dede ekli. Ayrıca piyasada paylaşılan game de değil. Sadece kendine ait bir ss ekle dedim? Madem yapılışını anlatmışsın kendinin yaptığına dair bir kanıt sun1)Kardeşim Paylaşılan Sadece Game var. Bu Game ile 4lü envanter yapamazsın.
2) Bunu client'tende ayarlaman gerekiyor bunuda yukarıda belirttim.
3) Paylaşılan gamelere bak bakalım içerisinde neler var. ( /serverkapa ) gibi özellikler çalışıyor ve daha fazlası.
Yani anlayacağın kendi gameni kendin kodla. Bazı arkadaşlar 55170 files paylaştı. Bildiğim kadarıyla Extra efsun botu ekleyemezsin.
Diffler atılmış , bazı buglar var sarı bayrak gibi duyduklarımı söylüyorum. O yüzden böyle paylaşımlara mani olma konuyu kötüleme herkes kendi serverını kendi yapsın...

+ Serverikapa diye hangi gamede bir açık var onuda burdan söylersen sevinirim.
- Konular
- 28
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 6,617
- DevLira
- 0
Nasıl yapamam bende zaten 4 lü Envanter var? Mainlinedan derlenmiş. Clientte de ekli game dede ekli. Ayrıca piyasada paylaşılan game de değil. Sadece kendine ait bir ss ekle dedim? Madem yapılışını anlatmışsın kendinin yaptığına dair bir kanıt sun
+ Serverikapa diye hangi gamede bir açık var onuda burdan söylersen sevinirim.
Sen ne çok konuşuyorsun ya game ndeki açıdan haberin yok illaha serverinin b*kunumu çıkartayim konuyu Baltalamayi bi bırak önüne bak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)