- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Ne baltalayacağım yapılışını göstermiş madem kendine ait bir görüntüsü atsın? Paylaştığı kodları daha kendisi yapamıyor. Bu arada .... çıkarayım illa diyorsun ya hani bekliyorum haydi icraat göster?Sen ne çok konuşuyorsun ya game ndeki açıdan haberin yok illaha serverinin b*kunumu çıkartayim konuyu Baltalamayi bi bırak önüne bak
Son düzenleme:
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 67
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
4 Envanter eklenmiş sağlam bi 40k Server Files paylaşımında bulunursan daha güzel olur..
Hocam bunun bu şekilde çalışacağını pek sanmıyorum, daha fazla düzenlenmesi gereken yer olması lazım aslında hani olsa bile epey bi bug oluşur item kaybolması gibi kemer sistemi ve simyadaki soket ler de de bozulmalar oluyor onlar nasıl düzelecek ?..
Arkadaşlar herşeyi hazır beklemeyin birazda siz çabalayın. Biz emek verip herkese tek tek files sunamayız.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 3066s
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 101
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
Arkadaşlar herşeyi hazır beklemeyin birazda siz çabalayın. Biz emek verip herkese tek tek files sunamayız.
Dostum sana gel buraya tek tek bana ona şuna özel files hazırla gibi bir cümle kullanmadım, herkes yapamaz yapanlarda zaten çoktan yapan kişiler benim sana demek istediğim yaptın bi iyilik tam yap, temizinden alt yapı olarak bir files sun düzenlemelerini gene herkes yapsın böyle daha faydalı olur dersen ki sıfır server kuramam vaktim yok giydir 40k bir svf ye onu sun alt yapı şu kişiden alıntı diye..
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 67
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Dostum sana gel buraya tek tek bana ona şuna özel files hazırla gibi bir cümle kullanmadım, herkes yapamaz yapanlarda zaten çoktan yapan kişiler benim sana demek istediğim yaptın bi iyilik tam yap, temizinden alt yapı olarak bir files sun düzenlemelerini gene herkes yapsın böyle daha faydalı olur dersen ki sıfır server kuramam vaktim yok giydir 40k bir svf ye onu sun alt yapı şu kişiden alıntı diye..
Yapılması gerekenleri zaten tek tek paylaşıyorum. Alt yapısı sağlam olan bir files'e 40k'ya yükseltin. Sizinde işiniz görülmüş olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)