farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Envanter item arama (Highlight uyumlu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qDESTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Konuya denk gelince bakmak istedim, geçen günlerde kendim ve bir müşterim için daha fonksiyonel ve konfor odaklı SearchInventory yazmıştım. Paylaşılan eklenti aramadan çok direk highlight ile aynı sayfadaki itemi gösterme diyebiliriz.

mükemmel.gif

eline sağlık seninki daha profesyonel bir yaklaşım olmuş aslında tüm sayfalarda işaretliyor
Oynanış olarak highlight daha kabul edilebilir çünkü bu şekilde itemi taşımak, bölmek, eğer suruklenebilir bir item ve ayni inventoryse sürüklemek gibi şeyleri yapamıyorsun. Biraz işe yaramaz oluyor günün sonunda direkt işaretlemek daha mantıklı

Oynanış olarak highlight daha kabul edilebilir çünkü bu şekilde itemi taşımak, bölmek, eğer suruklenebilir bir item ve ayni inventoryse sürüklemek gibi şeyleri yapamıyorsun. Biraz işe yaramaz oluyor günün sonunda direkt işaretlemek daha mantıklı
İki halini de yaptık geçiş yapılabilir istenildiği takdirde. Aradığın itemi bütün page'lerde highlight içerisine alıyor fakat first hangi page'deyse ona odaklanıp ilk onun yerini gösteriyor. Taşıman sürüklemen veya kullanman aramayı temizlemedikçe highlight'ı bozmuyor.

1751528577899.png

İki halini de yaptık geçiş yapılabilir istenildiği takdirde. Aradığın itemi bütün page'lerde highlight içerisine alıyor fakat first hangi page'deyse ona odaklanıp ilk onun yerini gösteriyor. Taşıman sürüklemen veya kullanman aramayı temizlemedikçe highlight'ı bozmuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 148392
İşlevsel olan bu şekli elinize sağlık diğeri teoride güzel pratikte işkence

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri