- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İİşinize yaradıysa ne mutluTeşekkürler

- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Piyasaya inat paylaşım mı? Zaten paylaşılalı aylar oldu 4 Envanter. Kendine ait bir ss ekler misin 4 envanterinde itemli halini lütfen![]()
1)Kardeşim Paylaşılan Sadece Game var. Bu Game ile 4lü envanter yapamazsın.
2) Bunu client'tende ayarlaman gerekiyor bunuda yukarıda belirttim.
3) Paylaşılan gamelere bak bakalım içerisinde neler var. ( /serverkapa ) gibi özellikler çalışıyor ve daha fazlası.
Yani anlayacağın kendi gameni kendin kodla. Bazı arkadaşlar 55170 files paylaştı. Bildiğim kadarıyla Extra efsun botu ekleyemezsin.
Diffler atılmış , bazı buglar var sarı bayrak gibi duyduklarımı söylüyorum. O yüzden böyle paylaşımlara mani olma konuyu kötüleme herkes kendi serverını kendi yapsın...
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
bu anlatım en az 15 forum sitesinde var hacı bikişide demiyoki source nasıl editlenir diye kendini bi çok kişiden farklı göstererek ekleyebilirim demişsin hazır client ve exe yi cbaran velfor gibi kişiler bile paylaşabilirim deyip sırra kadem bastı güzel bi anlatımla hazır dosyaları veya source den ziyade exe yi kapatmayı sağlam bi şekilde anlatsan daha çok yararlanılır.
Şu anda Kendi game'mi kodlyorum. Bunlar bittikten sonra nasip olursa turkmmo'da konu açıp video ve yazılar ile elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Gameyi hazırla clientin benden![]()
Vektor Clienti Paylaş, Bende bire bir 4'lü envanter paylaşıcam. Arkadaşların ismini vermek istemiyorum 3 kişi kodluyoruz. Piyasanın tanıdığı isimler hadi bekliyorum !..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)