Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

FreeBSD 10.1 RELEASE Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KingHunter3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bende ortalama zaman verdim orada zaten yani neyin geri dönüşü bu koz mu buldunda paylaşıyosun anlayamadım

ha 2014 başı ha 2013 sonları

2013 sonları değil 2013 ortalarında piyasada vardı diyorum yaklaşık 6 aylık zaman farkı var ve bu fark az değil 6 ayda neler değişiyor. :)

Hatalı bilgilendirme olmaması için söylüyorum bunu kötü bir amaçla değil ek olarak kaynak kodlarının GameForge yada Metin2SG taraflı olup olmadığı konusunda net bir bilgi de yok bilinen tek gerçek Metin2'ye ait oldukları...

Ancak bana soracak olursanız GameForge'a ait çünkü Metin2SG global yayın yapmıyor ve global fonksiyonlara ihtiyacı yok bunları kaldırabilirdi ancak kaldırmamış kodlar arasında locale sistemi hala mevcut. ;)

2013 sonları değil 2013 ortalarında piyasada vardı diyorum yaklaşık 6 aylık zaman farkı var ve bu fark az değil 6 ayda neler değişiyor. :)

Hatalı bilgilendirme olmaması için söylüyorum bunu kötü bir amaçla değil ek olarak kaynak kodlarının GameForge yada Metin2SG taraflı olup olmadığı konusunda net bir bilgi de yok bilinen tek gerçek Metin2'ye ait oldukları...

Ancak bana soracak olursanız GameForge'a ait çünkü Metin2SG global yayın yapmıyor ve global fonksiyonlara ihtiyacı yok bunları kaldırabilirdi ancak kaldırmamış kodlar arasında locale sistemi hala mevcut. ;)
hayır hayır hayır katiyen katılmıyorum gameforge yorumuna

şunu bilelim bi defa gameforgeden en ufak bi çalıntı sızıntı olsun bunun hiçbi şekilde peşini bırakmazlar ve gameforgeden sızıntı hack meck falan fıstık yapma gibi şeyler zaten söz konusu olamaz

anca böyle metin2 oyun topluluklarının yan ürünü olarak metin2sg gibi yerlerden bu gibi sourcelerin çıkması olağan ve doğal çünkü büyük bi yaptırımı olmayan dar çalışma gücüne ve alınan çalışanların kalitesi globalliği bağlamında zayıf kalan bir yürüyüş orası

ve sana bir kanıt olarakta hep uyumlu olmadığını söyleriz her zaman bunu yaşayıp görürüz bu paylaşılan filesler ve bu filesler için kullandığımız gameforgeden indirdiğimiz hepimizin bildiği metin2 tr nin clientinden bahsediyorum

bunlar neden birbirine uyumsuz ve biz sürekli pack yapma derdine düşüyoruz ha nedeni çok açık metin2 sgnin clientini kullan bakalım ne demek istediğimi anlayacaksın :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri