Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

FreeBSD 10.1 RELEASE Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KingHunter3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

MySQL geliştirici programına üye olursan haberleri eposta olarak alırsın. Tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 2-3 ay kadar oluyor 5.7'nin geliştirici sürümü olarak çıktığının duyurulması. Performans ve güvenlik sistemlerinin yeterli düzeye gelmesinin arından uygulama kitaplığında yerini alacaktır ancak 5.5 serisi 5.6 serisinden daha verimli çalışmaktadır çünkü pek dikkat edilmeyen alt sürümlere bakılırsa 5.5 ailesinin alt sürümü 40 civarında (5.5.40) ancak 5.6 serisi henüz 30 filan olması lazım bu alt sürümler mevcut üst sürümde bulunan güvenlik ve performans açıklarının kapatılması ile gelen sürümlerdir. 5.0 ailesi 90~95 seviyesine ulaştıktan sonra desteği bitirildi...

yeni sürümü 4 gözle bkliyom işlh beklentileri karşılar

Sysinstall yerine bsdconfig nasıl:) .ben bunu 9.1 den upgrade ile kurdum.vanilla core gayet iyi ve sorunsuz çalıştı.
Birde bu saltanat tipi diye dolaşan files lib lerle düzgün çalıştı.başka files test edemedim.edersem yazarım.

Sysinstall yerine bsdconfig nasıl:) .ben bunu 9.1 den upgrade ile kurdum.vanilla core gayet iyi ve sorunsuz çalıştı.
Birde bu saltanat tipi diye dolaşan files lib lerle düzgün çalıştı.başka files test edemedim.edersem yazarım.

bsdconfig ve bsdinstall dahil olmak üzere pek çok yeniliğin videolu anlatımını ekleyeceğim, teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri