Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

''Mademki Öyle '' KERTEN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thaless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Buyur bu üç kare size yeterli olur.

Not; Videoda geçen parçayı kimsenin üstüne alınmasına gerek yok, boş olmasındansa herhangi bir parçayla doldurayım dedim. Yinede tartışma yaratmak isterseniz görüntüler üzerinden prim yapmaya çalışabilirsiniz.

Dipnot; Video istek üzerine atılmıştır.

Çok başarılı olmuş özellikle çegirge muhabetine sesli güldümm eline saglık sana bol sıçramalar entell çegirge :)
insallah cok kırmamıssındır arkadasları yasinnnn ne cektinn be :):m08:

Bazıı arkadaşlarımızın çarı devretmeden önce dili bu kadar uzun degildi 1 lv'cardaki özgüvene benzetiyorum sizin bu olayınızı neyse arşivi actı sende izledin tekrar tekrar izlemen dilegiyle :) iyi seyirler :l04:

Aklı Sıra Kerten Ve Ekipi Kırmızdan Gelipte Maviye Neden Sıgındılar Diye Kimse Düşünmüyor Sarıların Korkusundan Mavi Oldu KONSEY Loncası Ve Oguz Cum Herkeze Öyle Degame Atılmaz Atıldımı Öyle Atılır O attıgın 16X2 =32 EDER BEN BUNA 3 K BAHŞİŞ DİYEYİM TOPLAM 35 K OLSUN NEYSE SANA BOL BOL DEGAME YEMELER DİLERİM BU ARADA CİKO TERBİRKLER KARDEŞİM ELİNE SAGLIK

Bahşişçi arkadaş benim ve ekibimin hangi bayrağa geçeceği benim kararıma bağlı bir durum
sarıların korkusundan diye yazmışsın sarılardan tek nedenle korkarım
lonca ve üyelerine bakıyorum sicili temiz üye çok nadir hakaret yemekten
çok korkar durumdayım bu konuda hem fikiriz
16k 16k olayına gelecek olursak ben canlı vuruş yapıyorum sen ben kem düşürüp yatarken bıraktığım afk karaktere
kasma set takılıyken vuruyorsun yine de reklamın iyisi kötüsü olmaz Tebrikler

Bahşişçi arkadaş benim ve ekibimin hangi bayrağa geçeceği benim kararıma bağlı bir durum
sarıların korkusundan diye yazmışsın sarılardan tek nedenle korkarım
lonca ve üyelerine bakıyorum sicili temiz üye çok nadir hakaret yemekten
çok korkar durumdayım bu konuda hem fikiriz
16k 16k olayına gelecek olursak ben canlı vuruş yapıyorum sen ben kem düşürüp yatarken bıraktığım afk karaktere
kasma set takılıyken vuruyorsun yine de reklamın iyisi kötüsü olmaz Tebrikler

''Bahşiş vermekde üzerime tanımam'' Benim ve ''ekibimin'' diyerek bir kaç bişeyler zırvalamışsın senin bir ekibin varda serverin'mi haberi yok. Kendin gibi eşdeğer bir şahsiyeti yanına almıssın sabahdan akşama kadar asosyalist bir şekilde ejder kesmeye calışıyorsun ee sonuçta işi gücü olan adamlarsınız. ''Tencere Kapak'' Diye özetledigim 2 kişilik dev kadro devam.
Benim ve Ekibimin Hangi bayraga geçeceği benim kararım demişsin konuşmana izin verıyorlarmı hiç bilmiyorum sonuçta SANA benim gözümle bakan bir çok kişi var. nadide bir topluluga sığındığını deşifre etmemen senin için + bir durum ekibiniz süper başarılarınızı dilerim. :m08:
Şu damage meselesine gelicek olursak sürgündeki bir sürtüşmeden kaçtıgını ve seni oracıkta yakalayıp cift el silahla 35 k attıgımı afk çar kisvesi diyerek rahatlıkla geçiştirdigini duyuyorum öyle olsun diyelim bu seferlik 35k'lık bir damageyi senin için atılmadı var sayalım yalandan kimsenin ölmediğini benden iyi biliyorsun.
Maverick Arkadaşımız başarılı bir movie'de savaşın ortasında ''22k'' küsüratlı bir damage atıyor eminim bunlarada movie'yi izledikten sonra güzel bir kulp takarsınız.
''Sap kelimesine işlem yapılmadığını biliyorsun sürekli sap saplar gibisinden laflar telafuz ediyorsun söyle söylebilirim sana kişinin konuştuğu her kelime onun karakterini yansıtır bu tarz kelimeler kullanarak basit sıradan kişiliğini bizlere gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim seni mutlu ediyorsa bana ve arkadaşlarıma sap diyebilirsin sıkıntı yok.
Bu güzel yorumlarını kendine saklamanı temenni ederim.

''Bahşiş vermekde üzerime tanımam'' Benim ve ''ekibimin'' diyerek bir kaç bişeyler zırvalamışsın senin bir ekibin varda serverin'mi haberi yok. Kendin gibi eşdeğer bir şahsiyeti yanına almıssın sabahdan akşama kadar asosyalist bir şekilde ejder kesmeye calışıyorsun ee sonuçta işi gücü olan adamlarsınız. ''Tencere Kapak'' Diye özetledigim 2 kişilik dev kadro devam.
Benim ve Ekibimin Hangi bayraga geçeceği benim kararım demişsin konuşmana izin verıyorlarmı hiç bilmiyorum sonuçta SANA benim gözümle bakan bir çok kişi var. nadide bir topluluga sığındığını deşifre etmemen senin için + bir durum ekibiniz süper başarılarınızı dilerim. :m08:
Şu damage meselesine gelicek olursak sürgündeki bir sürtüşmeden kaçtıgını ve seni oracıkta yakalayıp cift el silahla 35 k attıgımı afk çar kisvesi diyerek rahatlıkla geçiştirdigini duyuyorum öyle olsun diyelim bu seferlik 35k'lık bir damageyi senin için atılmadı var sayalım yalandan kimsenin ölmediğini benden iyi biliyorsun.
Maverick Arkadaşımız başarılı bir movie'de savaşın ortasında ''22k'' küsüratlı bir damage atıyor eminim bunlarada movie'yi izledikten sonra güzel bir kulp takarsınız.
''Sap kelimesine işlem yapılmadığını biliyorsun sürekli sap saplar gibisinden laflar telafuz ediyorsun söyle söylebilirim sana kişinin konuştuğu her kelime onun karakterini yansıtır bu tarz kelimeler kullanarak basit sıradan kişiliğini bizlere gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim seni mutlu ediyorsa bana ve arkadaşlarıma sap diyebilirsin sıkıntı yok.
Bu güzel yorumlarını kendine saklamanı temenni ederim.

Onca yazımdan tek sap yıpratıyorsa sizleri başka kelam yazmak yok size saplama kadrosu
Ejderha davası benim tarafımdan noktalandı her kaya vakti beni kesmeye gelen kadroya
bıraktım kesip paylaşsınlar günde 5 bayrak atan çekirgelerim
Nadide bir topluluğa sığınmak mı? günlük 2 loncaya girip çıkan üyelerin bunu yazmaya hakkı var mı?
Bayrak değişme oyunun kendi sistemi bunu konu edinecek kadar tıkanıyorsanız yeni bayrak gelsin
onada geçeriz biz 'kimse boş yere ölmez' ? takayım itemlerimi 35 değil 15 düşüş yapıyım 20 vur 100t
selametle kenke

Onca yazımdan tek sap yıpratıyorsa sizleri başka kelam yazmak yok size saplama kadrosu
Ejderha davası benim tarafımdan noktalandı her kaya vakti beni kesmeye gelen kadroya
bıraktım kesip paylaşsınlar günde 5 bayrak atan çekirgelerim
Nadide bir topluluğa sığınmak mı? günlük 2 loncaya girip çıkan üyelerin bunu yazmaya hakkı var mı?
Bayrak değişme oyunun kendi sistemi bunu konu edinecek kadar tıkanıyorsanız yeni bayrak gelsin
onada geçeriz biz 'kimse boş yere ölmez' ? takayım itemlerimi 35 değil 15 düşüş yapıyım 20 vur 100t
selametle kenke
Baska Sekilde cevap vermenin bana ''bize'' daha çok yakışaçağını düşünüyorum yinede Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri