ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

''Mademki Öyle '' KERTEN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thaless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Baska Sekilde cevap vermenin bana ''bize'' daha çok yakışaçağını düşünüyorum yinede Teşekkürler.

Tavsiyeni her zaman okur bir vakitte değerlendiririm selametle kenke

Tavsiyeni her zaman okur bir vakitte değerlendiririm selametle kenke

Ateş sen bu kesile kesile ws'lik itemden toplu savunma itemi dizmeyi öğrenen yaratıklara niye prim verirsin ve cevap verirsin anlamam kanka :) adamların kişiliği belli , boş oyunda düşman arayan zeka özrü bol bulunduğu kaba göre jöle gibi şekil değiştiren kişiler yani sonuçta ben boşuna bırakmadım ely4'ü :) öyle ruh hastaları varki arada sırada biyolog itemi düşürmeye gireyim diyorum özellikle kestiğim boss'un bulunduğu yere gelip o bossu kesmeye çalışıyor artık sen düşün nasıl bi psikolojik bozukluk yaşıyorlar :) yedikleri damageleri unutup inkar edip menfaati bulunduğunda fake video hazırlar gene senden talep ederler birşeyler fakat çarları banlandığında o kadar yaptıkları giderler ile ancak Wc'ye giderler sen gördün :D sana tavsiyem takma bunları , bu thales ely3 teki clupper yani fatih sanırım. onu zaten kişilik bozukluğu yüzünden kimse sevmez , ely3te senelerce uğraşıp kastığı yaptığı itemleri satıp ely3te ely4 te bişeyler becermeye çalıştı ama yine boş kendide çarıda. 1 haftalık 42 level zırhı takan okçu çarıma gider yapacak kadarda acizlerdi zaten , bu yüzden seninde bırakmanı tavsiye ediyorum ely4'ü çünkü o tarz psikolojik sorunlu zeka eksikliği yaşayan tımarhanelik canlılar ile oynama :)

Bu karakter yoksunu herif yine dil uzatmaya başlamış sanırsam , her ne kadar rezil etsem de utanç yoksunu bu çocuk kuyruk acısıyla sağa sola kinayeli laflar etmeye devam edecek anlaşılan. Fake video deyip kendini rezil etme konusunda ayrı bir boyut yaratan, fakat kanıtları önüne takır takır saydığımızda kıvırıp 10 dakika önce konuştuğu laflardan sanki hiç konuşmamışcasına 360 dönebilen bir dansöz. Gereksiz hakaretlerini takmasak bile, karakterini yansıtmaya devam edip kendi rezillik rekorunu egale etmek uğruna diğer forum hesabından da olan gereksiz bir insan. Konu hakkında pekte bir bilgisi bulunmayıp konuşmakta üstüne olmayan kendi çıkarları uğruna konuşan, dünyayı etrafında dönen bir uydu sanan ve terbiye denilen kavramdan nasibini almamış pis bir insansın. Öte yandan oyun bilgisi bulunmayan her vs çağırdığımda 1 haftalık char bahanesi arkasına saklanan, tek attım tek attım diye çocukça tavırlarla dolanan fakat kanıtını veya videosunu istediğimizde fos diye bir ses çıkartan hava kabarcığından fazlası değilsin. Rezilliğini herkese bir kez daha gösterdiğin için kutlarım eski rezilliklerini de unutturmadın ayrıca :)

Bkz;
http://www.turkmmo.com/ely-metin24/3138194-robue-ve-rezilligi.html

Bu karakter yoksunu herif yine dil uzatmaya başlamış sanırsam , her ne kadar rezil etsem de utanç yoksunu bu çocuk kuyruk acısıyla sağa sola kinayeli laflar etmeye devam edecek anlaşılan. Fake video deyip kendini rezil etme konusunda ayrı bir boyut yaratan, fakat kanıtları önüne takır takır saydığımızda kıvırıp 10 dakika önce konuştuğu laflardan sanki hiç konuşmamışcasına 360 dönebilen bir dansöz. Gereksiz hakaretlerini takmasak bile, karakterini yansıtmaya devam edip kendi rezillik rekorunu egale etmek uğruna diğer forum hesabından da olan gereksiz bir insan. Konu hakkında pekte bir bilgisi bulunmayıp konuşmakta üstüne olmayan kendi çıkarları uğruna konuşan, dünyayı etrafında dönen bir uydu sanan ve terbiye denilen kavramdan nasibini almamış pis bir insansın. Öte yandan oyun bilgisi bulunmayan her vs çağırdığımda 1 haftalık char bahanesi arkasına saklanan, tek attım tek attım diye çocukça tavırlarla dolanan fakat kanıtını veya videosunu istediğimizde fos diye bir ses çıkartan hava kabarcığından fazlası değilsin. Rezilliğini herkese bir kez daha gösterdiğin için kutlarım eski rezilliklerini de unutturmadın ayrıca :)

Bkz;
http://www.turkmmo.com/ely-metin24/3138194-robue-ve-rezilligi.html

açıkçası okumadım o zırvaladığın cümleleri fakat yanına aldığın 2-3 tane boş çar olmadan fısladığın çöl videoların halen arşivimde duruyor fakat 1 haftada yaptığım çar ile bile siz gibi rezilleri düşman etmişsek kendimize demekki bişeyler başarmışız.
senin kuyruk acın çarı alamadığın için sanırım anlayış gösteriyoruz yalnız yasin kumak diye bi rezil vardı banlanmadan önce çok konuşurdu banlandı sesi kesildi baya bilmem tanıdınmı ;) kendin pişirip kendin yiyorsunda yavrum ely3 oynuyorum ely4'ü sen gibi ws lik takıp grup halinde deli yürek kendi başına fatih ürek olanlar olduğu için :m08: o yüzden rezilsin dahada kurcalama rezilliğini. tekrar başlasam tekrar uğraşıcam sen gibi boş heriflerle ama işimiz gücümüz olduğu için sen gibileri kaale alıp oynamak boşuna... acınacak haldesin boş serverdada farkında değilsin mevırik :m08:

Edepsiz bir takım laftan ibaretsin bütün olayın bu. Benim başardığım hiçbir şeyi başaramayıp anca kıvranıp durursun. Biraz oynamayı öğrendiğinde yine bekleriz, gerçi geldiğin gibi yine 1 haftada geri postalarız ;) Bakalım daha ne kadar bahaneler ardına saklanacaksın ;) Herkesi kandırabilirsin ya kendini ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri