- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Edepsiz bir takım laftan ibaretsin bütün olayın bu. Benim başardığım hiçbir şeyi başaramayıp anca kıvranıp durursun. Biraz oynamayı öğrendiğinde yine bekleriz, gerçi geldiğin gibi yine 1 haftada geri postalarızBakalım daha ne kadar bahaneler ardına saklanacaksın
Herkesi kandırabilirsin ya kendini ?
ciddimisin kız :m08: oynadığım server ve oynadığım karakter Ely3'te belli güzelim be
1 haftada sizler gibi rezillerin gerçek güçlerini ve gerçek kişiliklerini , kendi sövemeyip yan karakterleri ile sövenleride gördük hala ne bu yüzsüzlük ? Çar gücü ilemi bıraktım zannediyorsun ? :m08: sizlerden uzuuun süre oynayıp bi halt edemeyip yeni başlayan bi oyuncuyu kendine rakip görüp bi halt ettiğini zanneden rezilleri herkes gördükçe zaten ne olduğunuzu ortaya koyuyor
neyse güzelim senin gibi boş liseliye cevap verdikçe kuduracaktır o yüzden gerek yok sen derslerine çalış takma bunları :m08: cevaba bile gerek yok yani sana 
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bir insan ancak bu kadar kıvırabilir ve kendi doğrularını pardon yalanlarını söyleyebilir sanırım. Şu oyunda hiçbir zaman kimseye ne kendi ne yan karakterlerim aracılığı ile küfür yada daha kötü ithamlarda bulunmadım, iftiralarını başka birine sakla. Gerçek yüzüne ve karakterine gelince söylediği laflardan dönenleri zamanında forumda paylaştım, gerekli kısmı bilen biliyor. Kaldı ki yeni başlayanlara düşmanlık ettiğimizi söylemişsin, kendi kifayetsiz lafların ve her önüne gelene 1e1 gibi iddialarda bulunman sonucu düşman edinmiş oldun. Sende haklısın tabi savunmaların hiç yüksek olmadığı için emek verip yapanlarada laf atmaktan öteye geçemedin. Bu şekilde kendi düşmanını kendin elde etmiş oldun. Rakip olabilme konusuna gelince kendini bana rakip olarak görseydin vs davetime zaten icabet ederdin, korkudan defalarca kıvırlamarını ve bahaneler üzerinden nasıl kendine pay çıkardığını gördük. Diğer gereksiz itham ve hakaretlerini çocukluğuna veriyorum. Herkes kimin ne olduğunu zaten biliyor, herkes kendi karakterini ortaya koyuyor 

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
:m08: okumadım diyorum hala zırvalıyor
he ya 30'umuzda çocuğuz sen gibi ruh hastalarını iyileştiriyoruz napak gülüm :m08:
yalnız çok merak ediyorum bu kadar profesyonel bi yüzsüz nasıl olabiliyorsun
hakaret diyip kendi hakaret edip , damage ile övünüp çöldeki surasız halde iken damage yiyip ve halen yüzsüzlükte sınırları zorlayabilmen takdire şayan :m08:
he ya 30'umuzda çocuğuz sen gibi ruh hastalarını iyileştiriyoruz napak gülüm :m08:yalnız çok merak ediyorum bu kadar profesyonel bi yüzsüz nasıl olabiliyorsun
hakaret diyip kendi hakaret edip , damage ile övünüp çöldeki surasız halde iken damage yiyip ve halen yüzsüzlükte sınırları zorlayabilmen takdire şayan :m08:
Son düzenleme:
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:m08: okumadım diyorum hala zırvalıyorhe ya 30'umuzda çocuğuz sen gibi ruh hastalarını iyileştiriyoruz napak gülüm :m08:
yalnız çok merak ediyorum bu kadar profesyonel bi yüzsüz nasıl olabiliyorsunhakaret diyip kendi hakaret edip , damage ile övünüp çöldeki surasız halde iken damage yiyip ve halen yüzsüzlükte sınırları zorlayabilmen takdire şayan :m08:
O da onun becerisi.
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:m08: okumadım diyorum hala zırvalıyorhe ya 30'umuzda çocuğuz sen gibi ruh hastalarını iyileştiriyoruz napak gülüm :m08:
yalnız çok merak ediyorum bu kadar profesyonel bi yüzsüz nasıl olabiliyorsunhakaret diyip kendi hakaret edip , damage ile övünüp çöldeki surasız halde iken damage yiyip ve halen yüzsüzlükte sınırları zorlayabilmen takdire şayan :m08:
Ne kadar yüzsüz bir insan olduğun ortada, ruh hastası konusuna gelirsek biraz kendine baksan psikolojik açıdan ne kadar berbat durumda olduğunu anlarsın. Çölde attığın damagelerin 3ü kritik ki o an charda zaten ben yoktum, her neyse bu bir şeyi değiştirmez elbet fakat attığım hiçbir damagenin yanına dahi yaklaşamamış vurduğum damagenin yarısını bile vuramamışsın. 30 yaşında ergenliğini yaşamanda beni ayrıyeten şaşırttı. Konuştuğun kelimelerden yaş ortalamanın kaç olduğunu anlamak zor değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)