kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

''Mademki Öyle '' KERTEN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thaless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hah eve paket teslim yapmış sevgili CiKO. Öpüyorum alnından gülüm :)

belliki adamın üstünde itemler yok benim bildigim Kerten bu damageyi yemez...

Boş konuşmayı bırakıp, olayları kendi çıkarların ve doğruların açısından yorumlamazsan doğrulara ulaşabilirsin. Kaldı ki olay hakkında hiçbir bilgisi bulunmayıp yorumlamakta size yakışır bir davranış. Eleştirilerini kâle almıyorum ama yadırgamıyorumda. Çocukça fikir ve düşüncelerinizi olgunluğa erdirip "mantık" kavramına objektif bir bakış açısıyla bakmayı öğrendiğiniz zaman belki daha güzel eleştiride bulunabilirsiniz.
Gelelim bir diğerinize ;

Hadi biraz objektif bakalım olaya; Savaş esnasında böyle yüksek damagelerin ortaya çıkmadığını ikimizde biliyoruz, fakat damage konusunda bir yarışma içerisine girecek olursak isteğiniz dahilinde size, özel arşivimi açabilirim. Tekerrürden ibaret bakış açınızı değiştirip çağırdığımız Vs.'ye icabet etmeye niyetlenirseniz, bir pm kadar uzağınızdayız. Yada haklıya hakkını verip , yiğidi öldürür ama hakkını yemezsiniz. Kendi egolarınızdan sıyrılıp gerçekçi ve doğruya en yakın düşünmeye başladığınızda belkide başarıya ulaşabilirsiniz ;) Bende her zaman tekerrür ettiğim gibi tekrardan sizi Vs.'ye davet edeyim ister davete icabet edersiniz ister her zaman ki gibi çeşitli bahaneler altına sığınabilirsiniz. Şimdilik benden bu kadar, herkese iyi forumlar.

Paylaş bakalım Arşivini

Buyur bu üç kare size yeterli olur.

Not; Videoda geçen parçayı kimsenin üstüne alınmasına gerek yok, boş olmasındansa herhangi bir parçayla doldurayım dedim. Yinede tartışma yaratmak isterseniz görüntüler üzerinden prim yapmaya çalışabilirsiniz.

Dipnot; Video istek üzerine atılmıştır.

Paylaş bakalım Arşivini

Afk Çara damege denemesi + itemler cıkıktı sen anca afk çara damege denersin :))

vn2rd6p.jpg
[/URL][/IMG]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri