berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Vectors Hile Engel Sistemi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 269
  • Görüntüleme Görüntüleme 40K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

peki 2 sorum olacak,

1- exe yerine metin2client.bin ' i nasıl yaparız
2- Izo keyi sadece /pack/ dosyalarınamı yapıcaz yani .eix ve .epk yoksa /lib/ klasöründe veya metin2 klasöründeki bütün dosyalaramı .dll filan

1.sorunuzu anlayamadım

2.soru sadece pack ve exe dosyalarınızın lzo key'ini değiştirmeniz yeterlidir.

yani şöyle eğer otopack kullanıyorsam ve oyun girişi metin2client.bin dosyasından sağlanıyorsa .bin dosyanınımı Izokey yapmalıyım yoksa otopack .exe sini mi ??

metin2client.bin dosyası metin2clien.exe olarak değiştiriliyor.Otopack kullanıyor ve sadece otopack ile oyuna giriş sağlansın istiyorsanız önce lzo key değiştirip sonra packinizden farklı exeden girişi engellemelisiniz.Yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde olacak.

ya ben metin2client.bin dosyana herhangi bi düzenleme yapmasam direk otopack .exe sine Izokey yapsam sıkıntı olurmu

ya ben metin2client.bin dosyana herhangi bi düzenleme yapmasam direk otopack .exe sine Izokey yapsam sıkıntı olurmu
Otopack exesinde lzo key yok.Packlerin lzosunu değiştirirsen metin2client dosyasındanda değiştirmen gerekli aksi taktirde packler çalışmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri