noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Rezil DivanHumayun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EngiNeeR55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Videonun çekildiği tarihi göndersene bana sen ? O charın banlı iken çalındığını cümle alem biliyor. Benim elimdeki charmış gibi ne güzelde yazmış koymuş sıfatsız :D:D Benim charım çalındığında sv ler birleşmemiş anka denen karaktersiz yığını loncadan bile haberımız yoktu. Kendince uğraş dur burada. Boş herif birde milleti kandırmaya çalışıyor.

Ayrıca destan serveri varken agememnon charını açan benim. Satın almam mumkun değil keza bugune kadar bu oyuna 1 kuruş vermedim. Char benden çalındıkdan sonra sokak kadını gibi bir o ele bir bu ele geçti. Çalan şahıslarda o konuştugun kişiler işte. Muhattabın olan arkadaşların.
Ava giden avlanır derken boş konuşmamış atalarımız. Sen yırt burada kendini.

Yazılanı iyi oku o char destan svsindeyken elimden gitti konuş konuş sen. La ne rezil birisisin birde benmişim gibi videoyu koyması yokmu :) Dahada yazmam ilk yorumundan sonra konu mundar oldu zaten. Mümkünse açacağım diğer konulara çekirge gibi zıplama. Daha ne okurum ne yazarım sana karaktersizle çok konuşmamak lazım. Bu kadar yeter.

Son düzenleme:
bu cem midir nedir tipini sıfatını çok merak ettim ya :m08: beyinsel sıkıntıları var sanırım cevap yetiştirmek için uğraşmayın şuna :l03:

ANLIK RESİM <3 :cool:

Do0vgz.jpg

Adamlığı itemle ölçen tek varlıksınız. Ben sizin oyundakı karakterlerinze birşey demiyorum (matkap hariç o sureklı yatıyor ben kesmekten bıktım o kesılmekten bıkmadı). Dediğim gibi oyundaki karakterlere birşey demiyorum onlar güzel ama insan olarak takındıgınız karakteriniz kişiliğiniz sıfır arkadaş asıl sorun o +9 basarak efsun atarak o düzeltilmez çocugum. Sizin gibilerde ana baba olacak işte. Sizin doğacak evladlarınıza acıyorum. Ben daha size ne diyeyım utanmayın her konuya yorum yapyorsunuz. Sağır gibi duymadan konusuyorsunuz. Az adam olun adam bu tavsıyeyı herkes vermez size. Bilirimki sizde yüz yok yazmaya devam edin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri