noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Rezil DivanHumayun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EngiNeeR55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

En heyecanlı yerinde bitmiş tartışma :D çok güzel ilerliyordu, tam kola doldurdum cips açtım tartışmayı bitirmişsiniz :D

Konuda daha fazla tartışma olmaması için bildirdim.

Senin kadar işsizini görmedim şu attığın yorumlar konular ile okadar alakasızki hepsini toplasam bildirsem uzmanlığın gider sende uzmansın portofinoda bir onun diğer konulara atığı yorumlara bak bir senin valla su forumda güldüğüm iki kişiden birisin severek izliyorum seni

Senin kadar işsizini görmedim şu attığın yorumlar konular ile okadar alakasızki hepsini toplasam bildirsem uzmanlığın gider sende uzmansın portofinoda bir onun diğer konulara atığı yorumlara bak bir senin valla su forumda güldüğüm iki kişiden birisin severek izliyorum seni

Konu İle alakasız falan değil ama ben kime laf anlatıyorum ki Uzman üyeliğim gidermiş gel beni bildir gitsin uzman üyeliğim adminler kafasına göre mi Uzman seçiyor sanıyorsun sen ? Geldiğinden beri benle bir uğraş içerisindesin nedenini de gayet net biliyorum ilk günler tartışmamız olmuştu ama cidden ben bıktım şu ana kadar bir kere bile cevap yazmadım buda ilk ve son cevabım olsun mümkünse benle muhattap olma madem beni beğenmiyorsun neden cevap yazma gereksinimi duyuyorsun ? senin yerin belli benim yerim belli. lütfen birdaha bana cevap yazmayın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri