HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hhahaha :m08::m08::m08: Furkan ely1 ve ely2 birleşse bile sen gene yenilecen bunu unutmaSen zaten her turlu trtsin savuncagin şeyler seni kurtaramaz ikile![]()
o yüzden her türlü şanssız taraf sen olucaksın :m08:hhahaha :m08::m08::m08: Furkan ely1 ve ely2 birleşse bile sen gene yenilecen bunu unutmao yüzden her türlü şanssız taraf sen olucaksın :m08:
Ayyyyy yazik mete abisi gitti ya smdi ely1 hayalinde yalan oldu el cikarma gelse hepden yalan olacak şuraya bak herşey yalannnnnnnn

Sen zaten her turlu trtsin savuncagin şeyler seni kurtaramaz ikile![]()
Senin Neden istemediğin belli http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-ely2/2996324-fuegorojo-5-1-istepmanial.html
Okumakta zorluk çekiyorsanız sizi doktora yolluya bilirim.
Ben isteyip istemediğime dair bir şey demedim ve sizin bu uydurmalarınız yüzünden insanlar insanlığını unutuyor..
Zamanında meteye yağ çekip arkasından konuşmak gibi

Okumakta zorluk çekiyorsanız sizi doktora yolluya bilirim.
Ben isteyip istemediğime dair bir şey demedim ve sizin bu uydurmalarınız yüzünden insanlar insanlığını unutuyor..
Zamanında meteye yağ çekip arkasından konuşmak gibi![]()
Dur ben yarin senin SS cakayim foruma unutturma yağ nasil cekilio

Birader benim açtığım konuya yorum atma sen her zaman bç huzursuzluk çıkarıyon git ötede yorum yap her yorumun tartışma yaratıyor benm açtığım konuya yazma sen uzak ol bana gözünü sevem hadiOkumakta zorluk çekiyorsanız sizi doktora yolluya bilirim.
Zamanında meteye yağ çekip arkasından konuşmak gibi![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)