HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dur ben yarin senin SS cakayim foruma unutturma yağ nasil cekilio![]()
Birinemi yağ çekmişim yoksa oyun içerisinde düzen bozup hırsızlıkmı yapmışım ? Eğerki oyun içerisinde düzeni bozduysam yada hırsızlık yaptıysam burda konuşup kendini yorma
Desteğe başvura bilirsin..Ama yok ben kuru laf kalabılığı yapıcam diyorsan o senin ve saz arkadaşlarının işi

Birader benim açtığım konuya yorum atma sen her zaman bç huzursuzluk çıkarıyon git ötede yorum yap her yorumun tartışma yaratıyor benm açtığım konuya yazma sen uzak ol bana gözünü sevem hadi
Bekleme yapma ticari .d
Birinemi yağ çekmişim yoksa oyun içerisinde düzen bozup hırsızlıkmı yapmışım ? Eğerki oyun içerisinde düzeni bozduysam yada hırsızlık yaptıysam burda konuşup kendini yormaDesteğe başvura bilirsin..
Ama yok ben kuru laf kalabılığı yapıcam diyorsan o senin ve saz arkadaşlarının işi![]()
Bana forumdan uzman üye havasında artis artist ima kuralları laflar yapma ne kdr iki yuzlu olduğunu biliyoruz zaten

@Certanes; Ahlak bekcisi hatırlarsan kadınlar hakkında dikkatli konuş diyip milletin anasına bacısına söven insan
Ss ler hala elimde seni saz arkadaşlarına değil tüm oyuna rezil ede bilirim. Çünkü saz arkadaşlarınında bir farkı yok
Kuru laf hepsi Yüze telefon kapatmalar telefon açmamalar forumdan konuşup incecik sesle telefondan konuşanlar çok 
Ss ler hala elimde seni saz arkadaşlarına değil tüm oyuna rezil ede bilirim. Çünkü saz arkadaşlarınında bir farkı yok
Kuru laf hepsi Yüze telefon kapatmalar telefon açmamalar forumdan konuşup incecik sesle telefondan konuşanlar çok 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Certanes; Ahlak bekcisi hatırlarsan kadınlar hakkında dikkatli konuş diyip milletin anasına bacısına söven insanSs ler hala elimde seni saz arkadaşlarına değil tüm oyuna rezil ede bilirim. Çünkü saz arkadaşlarınında bir farkı yok
![]()
Sende sovuyorsun milletten iten efsunu öğrenmeye caliaiosn SS var atrm yarin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)