HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana forumdan uzman üye havasında artis artist ima kuralları laflar yapma ne kdr iki yuzlu olduğunu biliyoruz zaten![]()
Sana daha öncede dediğim gibi konuşma uslübum efendilikle alakalı. Çocuk gibi herşeye gülüp geçemiyorum
@Certanes; Ahlak bekcisi hatırlarsan kadınlar hakkında dikkatli konuş diyip milletin anasına bacısına söven insanSs ler hala elimde seni saz arkadaşlarına değil tüm oyuna rezil ede bilirim. Çünkü saz arkadaşlarınında bir farkı yok
Kuru laf hepsi Yüze telefon kapatmalar telefon açmamalar forumdan konuşup incecik sesle telefondan konuşanlar çok
![]()
Senin dışardaki yüzünü şu forum görevlileri görse uzman üyeyi bırak senin forumdan üyelik almanı engellerlerdi . Benmi telefonu kapadım veya sen beni ne zaman aradım ben en aon akypeden çıkıp bir daha bişi yazmadığını hatırlıyorum ?
Son düzenleme:
Ben inkar etmiyorum küfür ettiğim zaman cezamı alıyorum. Evet efsun öğrenmeyede çalıştım tıpkı seninde meteden öğrenmeye çalıştığın gibi 

Sana daha öncede dediğim gibi konuşma uslübum efendilikle alakalı. Çocuk gibi herşeye gülüp geçemiyorum
Kendin ol diyorum zorlanirsan yardim ederiz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)