mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ely2 Durumu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Certanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 127
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bana forumdan uzman üye havasında artis artist ima kuralları laflar yapma ne kdr iki yuzlu olduğunu biliyoruz zaten :D

Sana daha öncede dediğim gibi konuşma uslübum efendilikle alakalı. Çocuk gibi herşeye gülüp geçemiyorum

@Certanes; Ahlak bekcisi hatırlarsan kadınlar hakkında dikkatli konuş diyip milletin anasına bacısına söven insan :) Ss ler hala elimde seni saz arkadaşlarına değil tüm oyuna rezil ede bilirim. Çünkü saz arkadaşlarınında bir farkı yok :) Kuru laf hepsi Yüze telefon kapatmalar telefon açmamalar forumdan konuşup incecik sesle telefondan konuşanlar çok :)

Senin dışardaki yüzünü şu forum görevlileri görse uzman üyeyi bırak senin forumdan üyelik almanı engellerlerdi . Benmi telefonu kapadım veya sen beni ne zaman aradım ben en aon akypeden çıkıp bir daha bişi yazmadığını hatırlıyorum ?

Son düzenleme:
Ben inkar etmiyorum küfür ettiğim zaman cezamı alıyorum. Evet efsun öğrenmeyede çalıştım tıpkı seninde meteden öğrenmeye çalıştığın gibi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri