Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ahahahha yine hayallerdee hiç güleceğim yoktu 
salla salla güzel salla kamera açmışımda bilmem ne gargamelmişde yok ben uzaylıyım ok sen haklısın yalan gördüm bu kadar görmedim suan ciddi ciddi rezil oldun kardeş..

salla salla güzel salla kamera açmışımda bilmem ne gargamelmişde yok ben uzaylıyım ok sen haklısın yalan gördüm bu kadar görmedim suan ciddi ciddi rezil oldun kardeş..http://www.turkmmo.com/oyuncular-arasi-iletisim-ely2/3103617-bochaa-devredilmistir.html buraya bak bakalım Bochaa bunamı thanatos10 devredilmiş hala yalan söylüyor ... halaaaaa...![]()
ben ilk sahibi olduğumu felan söylemedim ki ve Bochaa çok devir edildi yani öyle kaçma felan olayı yok

şimdi sen bana kamera açmadıgımı iddia ediyorsun :ASDa:SDA:Sd:aSDA
:Asd o zaman Halile soralım xReDScooLx yada TRHeCoL ilkere soralım bakalım açmışmısın açmamışmısın ikiside oyunda ely#2 de biline oyuncular soralım onlar söylesin :ASd:AS: hala oyun oynuyor ne diyeceggini bilemedi :AS DA ağlamaaaaa çocugum ... 
:Asd o zaman Halile soralım xReDScooLx yada TRHeCoL ilkere soralım bakalım açmışmısın açmamışmısın ikiside oyunda ely#2 de biline oyuncular soralım onlar söylesin :ASd:AS: hala oyun oynuyor ne diyeceggini bilemedi :AS DA ağlamaaaaa çocugum ... 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...