HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben daima foruma ilgi duyarım ve ilgilenirim beyefendi bugünde llOSMANLIll isimli oyuncu ile ilgili bir videoda paylaştım forumda yani ben daima onlineyim öyle kendinizi şu saatte bilerek geldi kuşlar mı söyledi bilmem ne diye avutmayın yediremezsiniz yöneticileri şudur diye acınız varsa söyleyin !!
Son düzenleme:
Bochaa arkadaşımız gene tehdit ediyor diğer çarımdan beni ve diyorki son güleni görcez diyor ve ben ban yiyorum rahatsız etmekten adam kendisi rahatsız ediyor ve benim agzımdan küfür duymaya çalışıp bana komplo kuruyor ve büğün de uğraşıyor dün bir buğün iki ... videosu son gülen iyi güler diyor dün bir buğün iki uğraştıgı arkadaşın videosu ayrıca bana öyle diyorsunda beni bilen biliyor be murat arkadaşım JoymayRe suram ManiaCooLRey Suram ve TRSensuaL die suram var sor bakalım sw de kim ne hakkımda tek sen şikayetcisin oda seni rezil ettim die bana hırsız diyorsun yediremiyorsun kendine zor durumda kaldın ya uğraş bakalım benim le benim bir acım yok kardeş acısı olan bana pm atıyor rezil ettiğim kişiler kendini gruruna yediremeyip bana hırsız diyor o kadar oyunda User var nie sadece sen ve dogukan adlı Chıusta die çar var iki kişi diğerleri nie bu foruma yazı yazıp haklısın demiyorlar size çünkü yok öyle birşey hadi eyw yukarda Rabbim resmen ağlıyorsunuz forumlarda görüyoruz ve video dün beni tehdit ediyor son gülen iyi güler die ve buğün ...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
beni bilen biliyor sen rahat ol sen böyle saçma sapan konuşmalarına devam et walla onu bunu bilmemde çok çar banlattım Ninja falan filan onların yan çarımısın acaba benlen intikam felan mı alıyorsun çözemedim suç işlemeseydinizde ban yemeseydiniz benim sorunum mu ? başkası ile bir sorunun olsun bochaadır mı diyeceksin her taşı bedava benim başıma patlat ohh ne güzel !! yarın öbür günde bi çar sana ana bacı küfrederse bu bochaanın çarıdır mı diyeceksin hiç utanma yok sende neyse kendi halinde takıl sen seni kaale almıyorum
hahaha bak bak numaralara bak sen bu oyunda ely#2 de tamammı iki kişi var ilk videoda da görüldüğü gibi tülay ve benle sorunu olan bir sen birde Chıusta şuan Chıusta yok burda tek sen varsın bu saatte o lafları yazabilcek ayrıca benim attığım son videoda senin o lafları dediğin 2 gün önce deiğin laflar tülay ve bendik karşı karşıya konuştuk ve sen son gülen iyi güler dedin Bochaa çarınla yani demek istediğim oyunda ben ve tülay kardeşimin karşısında bizle uğraşak iki kişi var o da sen Bochaa .diğer çarın Thanatos ve diğer Arkadaşda Chıusta ve diğer çarı xDoGuKaNBeyx olan arkadaş tek ikiniz varsınız ely#2 de bizimle musibeti olan ve bizle uğraşan madem sen deilsin o zaman üzerine alınma o zaman bu saatte beni kaale almıyosan sus o zaman gereginin ip ban yenince görürsün bana anlattıgın yalanları la oyunda iki kişi var işde tülay la benim karşımda duran biri sen biri dogukan başka hiç kimse yok zaten ilk videodada var tülay la seni rezil etcem falan videonuzu atcam youtubeye falan eğer sen deilsen problem yok ama Allah yukarda lan görüşcez elbet öbür tarafda bu yalanları kurtuluşun yokkkkkkkk eğer ban yersem de grurumla onurumla helal paramla yaptıgım çarım la itemlerim le yerim ondan yanada sıkıntı yok eyw Rabbim Büyüktür Her Zaman ağlama bebeğim görüşcez öbür dünyada
... ben kanıtımı attım ortaya sen üstüne alındın ve istedigimde oldu çok boş konuşuyorsun ve madem kaale almıyon bilader yazdıkların laflara bak destan ... ilk yazdıgın yorum yeterli olurdu senin ve istegimde oldu eyw saol ...
... ben kanıtımı attım ortaya sen üstüne alındın ve istedigimde oldu çok boş konuşuyorsun ve madem kaale almıyon bilader yazdıkların laflara bak destan ... ilk yazdıgın yorum yeterli olurdu senin ve istegimde oldu eyw saol ...Bu arada sicilleri karşılaştırırsak benim sicilim temiz bu arada bunu anlamıyorum , JoyMare,TRSensual,ManiaCoolRey benim çarlarım felan diyorsun 3 üde sura ve sicili temiz değil bir çarı bırakıyorsun diğer çara geçiyorsun nedense surayı bırakıyp başka nickli surayı geçiyorsun her türlü kaçıyorsun demek ki hakkında konu açanlar doğru söylüyormuş yok başka çara kaçıyor bilmem ne ya hem suçlusun hem güçlüsün, benim kim neyimi görmüş bu oyunda bochaayı hiç bıraktım mı kaçtım mı hiç bi çara sen kendin ağzınla açıklıyorsun benim içim rahat daima böyle konuşanları gördük sonunda rezil oldu iddalı konuşup büyüklük gösteren ornegin llOSMANLIll yani demek istediğim şu sizin gibileri ben çok gördüm...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...