Gurur, Onur , Haysiyet , Şeref , Namus için yaşıyoruz biz sen hem beni 2 gün önce tehdit et görüşcez die sonra 1 lvl şaman aç sonra bugünde tehdit et gel burda ağla yalvar .. hepsini geçtim bütün her olayı geçtim bana oyunda nie sadece sen Bochaa diğer çarın Thanatos Ve Chıusta diğer çarı xDoGuKanBeyx olan çarlar bana hırsız diyorda benle uğraşıyor da diğerleri benle uğraşmıyor ben bunu çözemiyorum aslında çözüyorumda kanıtımda var attımda destege sizi rezil ettim ve sana diğer çardan skıll atıp yatırdım die bana hırsız dediniz gururunuza yediremeyip lan nie ely#2 de sadece ikiniz varsınız oğlum nie ikiniz benle uğraşıyonuz hani nie diğerleri benle uğraşmıyor anlamıyorum iki kişinin lafıyla bütün sw sizemi inancak ben hırsızım die 6 yıldır burdayım lan hayırdır siz kimsiniz bilen biliyor koçum sıkıntı yok beni tanıyan tanıyor merak etmeeeeee eyw konuyuda uzatma bitir burda gereğinin yapılmasını arz ederim ... Ya'Resurullah Yukarda bunun öbür tarafıda var ... Ağlamayın ... eyw
Gurur, Onur , Haysiyet , Şeref , Namus için yaşıyoruz biz sen hem beni 2 gün önce tehdit et görüşcez die sonra 1 lvl şaman aç sonra bugünde tehdit et gel burda ağla yalvar .. hepsini geçtim bütün her olayı geçtim bana oyunda nie sadece sen Bochaa diğer çarın Thanatos Ve Chıusta diğer çarı xDoGuKanBeyx olan çarlar bana hırsız diyorda benle uğraşıyor da diğerleri benle uğraşmıyor ben bunu çözemiyorum aslında çözüyorumda kanıtımda var attımda destege sizi rezil ettim ve sana diğer çardan skıll atıp yatırdım die bana hırsız dediniz gururunuza yediremeyip lan nie ely#2 de sadece ikiniz varsınız oğlum nie ikiniz benle uğraşıyonuz hani nie diğerleri benle uğraşmıyor anlamıyorum iki kişinin lafıyla bütün sw sizemi inancak ben hırsızım die 6 yıldır burdayım lan hayırdır siz kimsiniz bilen biliyor koçum sıkıntı yok beni tanıyan tanıyor merak etmeeeeee eyw konuyuda uzatma bitir burda gereğinin yapılmasını arz ederim ... Ya'Resurullah Yukarda bunun öbür tarafıda var ... Ağlamayın ... eyw
hala kanıtsız suçlamada bulunuyor aynı loncada bulunduğumuz adama tantos da senin çarın felan demeye başladı, Sen kim beni yatırmak kim rüya mı gördün ben hiç beni yatırdığını hatırlamıyorum.. ki yatıramazsında çok hayallerle yaşıyorsun:m08:
Son düzenleme:
lan 16 yaşındasın kamera açtın bana gözlüklü şirin boş boş konuşma uzatma da düne kadar abi abi diyip peşimde koşuyodun şimdi bana burda akıl vermeye çalışıyon hayırdır ne rezil olcam la madem rezil olsaydım oyunda kimse benle konuşmazdı kimse ticaret yapmazdı kimse yeni lanetini verip bana güvenip efsun attırmadı kimse bana pm atmazdı kimse bana gelip de sen hırsızmışşın sana item vermem ticaret yapmam demez nedense oyunda görüyoruz rezil oldugum yok benim tanıyan tanıyor bilen biliyor benim 6 yıllık çarım duruyor o ban yememiş sura açıyım dedim sizin uğraşmanızın yüzünden yendi o çarlar suçumda yok halbuki 1 haftada 2 çar banlanırmıla insanın suçsuz yere hemde suraları yeni açtım 6 yıllık çarlarım nie ban yemiyor hayırdır size çolukla çocukla uğraşıyoz burda adam olun kuran okuyun lan önce yalanın ne oldugunu öğrenin burda gelipde yalvarmayın siz ikiniz hariç bu oyunda nie başka biri benden şikayetçi olmuyor çünkü sizi rezil ettim die gururunuza yediremeyip bana iftara attınız bak şuan hala zorluyorsun beni burda küfür etmem için kapat konuyu uzatma diyorum bak susss yeterr ağlamayınnn artıkk yaşınızdan başınızdan utanın çolukla çocukla uğraşıyoruz ama inşallah rabbim sorcak bunları size ayık olun sıkıntı yok ağlamayın koçlarrr kanıtınız varsa verin hırsızlıgımla ilgili ben şuana kadar hırsızlıktan ban yemedim hakaret ve küfürden ban yedim hırsızlık die birşey den nedense olmayana şeyden ban yemedim kanıtınız varsaa beklerimmmm eyw koçlarrrr devam edin böyle hırsızlıktan ban attırın bana canımı yiyin ama hırsızlık olmadan bana iftira atarsanız siz ban yersiniz hani nerde hırsızlık banım nerde 2 çarın banlı zaten ikiside hakaret ten o kadar hırsızlıktan ban yemedim ki ben 

Sen beni yatırıyorsun sanki de 2 k bile atamıyorsun
kendini birşey zannediyor 16 yaşındaki gözlüklü gargamel .... 
kendini birşey zannediyor 16 yaşındaki gözlüklü gargamel .... 
http://www.turkmmo.com/oyuncular-arasi-iletisim-ely2/3103617-bochaa-devredilmistir.html buraya bak bakalım Bochaa bunamı thanatos10 devredilmiş hala yalan söylüyor ... halaaaaa... 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...