noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

HolyFlame adlı şahıs tehdit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HolyFlame adlı şahıs tehdit adlı şahıs diğer çarının adı Bochaa şaman 130 lvl ely#2 de bana pm atarak beni ve arkdaşımı tehdit ediyor videoda göründüğü gibi Bochaa adlı şahıs benim diğer çarıma JoymayRe adlı çarıma yalandan ban attırdı kabul etmiyorum o banı geri çekilmesini istiyorum yada süresinin kısaltılmasını istiyorum arz ederim video burda teşekürler elym2 ...

videonun devamı hala tehdit ediyor arkadaş HolyFlame şaman 1 lvl diğer çarı Bochaa şaman 130 lvl adam elinden geleni yapıyor benim küfür etmem için video alıp çarımı banlatcak akıllı konuyla ilgilenirseniz sevinirim ve ip ban atarsanız diğer çarınada girip beni rahat edemez bu konuyla ilgili yazmıştım zaten tşkler ...
zQjrE6.jpg

Bu Paylaştıgınız videoda Bochaa olduğunun kanıtı nerede beyefendi, aksi takdirde kanıtsız suçlamadan ban yersiniz bilginize..

kanıtım surdan eğer sen bu saatte foruma rasgele girip kendi adını yazarak acaba her ne düşünceyse forumda acaba buğün bu saatte adıma yazılmış birşey varmı diye bakan biri deilsin ve şöyle söyleyim sen bu saatte nasıl oluyorda bu forumda kendi adını yazıp acaba benim bu saatte adıma yazılmış bir dosya varmı die düşünebiliyorsun anlamıyorum kuşlarmı söyledi adına yazılmış bu saatte olan bu videoları foruma yazılan yazıları senin adını kim söyledi oyunda hiç kimse bilmiyor şuan bu videoları sadece ben biliyorum ve allah bide tabi sen oyundan biliyorsun sana pmden yazdım kendi tuzagına kendin düştün murat :)) :)

ayrıca iyi okuyun videoları aynı şeyleri burda yazıyor Bu Paylaştıgınız videoda Bochaa olduğunun kanıtı nerede beyefendi, aksi takdirde kanıtsız suçlamadan ban yersiniz ( bilginize..) diyor arkadaş aynı şeyi pm de de yazıyor uyanık arkadşımız eğer ban yersem helal olsun bana en azından gururum la bırakırım oyunu kul hakkı yemeden ama yalan atarak deil kul hakkı yiyerek deil eyw ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri