Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Team55 ÇÖL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goldiays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Madem savaş oyunu ya hodri meydan burada boş boş konuşcağına item yapta gel öyle seni muhattap alayım konuşmaktan başka bir işe yaramayan paralı klavye delikanlısı ;)

Tamam sus en güçlü sensin bi ödül felan verelimde söyleyim böyleyim diye övünme artık ergenler gibisin cevap verdikce coşarsın sen hata yaptık kaale aldık senin gibi birisini tövbe birdaha istediğin kadar boş konusabilirsin simdi. 😉

Adamlığıma laf edecek seviyede olmadığı hatırlatırım yalaka çocuk :D Git niyazilere filanda yalakalık yap rüzgar nereden eserse sen orada yağlıyorsun :D

Yalakalık diyorsun da niyaziyi de cagır buraya bakalım ne yalakalık yapmışım? Eğer yalaka olsaydım Çağatayı savunmazdım banlatma konusunda hazım sorunun var galiba nereden saldırsam diye sallıyorsun bişeyler. İhtilal in baskanı da ALSANCAK loncasından beri arkadasım abim yalakalığa hiç gerek duymam huyum da değildir superman adam :D

Yalakalık diyorsun da niyaziyi de cagır buraya bakalım ne yalakalık yapmışım? Eğer yalaka olsaydım Çağatayı savunmazdım banlatma konusunda hazım sorunun var galiba nereden saldırsam diye sallıyorsun bişeyler. İhtilal in baskanı da ALSANCAK loncasından beri arkadasım abim yalakalığa hiç gerek duymam huyum da değildir superman adam :D

Ya biz kimin ne olduğunu biliyoruz bana burada boşuna nutuk atma ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri