farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Hangi karakter olmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan general19u
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yorumda hakaret yok. Senin yorumları saçma sapan yerlere çektiğini herkes biliyor. Son kez söylüyorun iyi oku iyi anla. YATMAMAK İÇİN İYİLEŞTİRMECİ ŞAMAN AMA HIRSLI BİR KİŞİ ADAM KESMEYİ DE İSTER. O YÜZDEN SKİL YERİNE DÜZ VURURSA DAHA İYİ KESER. DÜZ VURMAK İÇİN KRİTİKÇİ DAHA İYİ ANCAK ARKADAŞIN ÇOK BÜYÜK BÜTÇESİ OLMADIĞINI ANLAMIŞSINDIR. Daha önce yazdığımın da arkasındayım. İstediğin yorumumu getir tek tek açıklayayım. Delicinin ne olduğunu bilmeyen bir şamansın sen. O yüzden bırakta anlayan konuşsun.

Eklemeyi unutmuşum. Türkte 85 büyü 40 şaman savunmalı çarın var mı ? Demek ki türkte veya burada şaman aynı değil vuruş olarak.
Ahahahaha :m08: Türkde 85 büyü 40 şaman savunmalı çar :m08: ve bunu karakterin özüyle kıyaslamak :m08: Sana Tek Cevap;

CA88E1A3BCAC55282660C54B708BA044.jpg

Ahahahaha :m08: Türkde 85 büyü 40 şaman savunmalı çar :m08: ve bunu karakterin özüyle kıyaslamak :m08: Sana Tek Cevap;

CA88E1A3BCAC55282660C54B708BA044.jpg

Bak gene anlamadı. İyileştirmeci şaman türkte skille uzaktan kesebilir ama burada 85 büyülü 40 şamanlı adamları kesebilir mi ? Şaman heryerde aynı dediğin için yazmıştım. Sırf senin için gayet basit cümleler kurdum.

Bak gene anlamadı. İyileştirmeci şaman türkte skille uzaktan kesebilir ama burada 85 büyülü 40 şamanlı adamları kesebilir mi ? Şaman heryerde aynı dediğin için yazmıştım. Sırf senin için gayet basit cümleler kurdum.
Kendi Söylediğini Anlamayan İlk İnsansın Sanırım :) Ben Diyorum şamanların özü Değişmez Sen Diyorsun ;

Eklemeyi unutmuşum. Türkte 85 büyü 40 şaman savunmalı çarın var mı ? Demek ki türkte veya burada şaman aynı değil vuruş olarak.

Yani Daha Ne deyim hala 85 büyüden 40 şaman savdan bahsediyorsun :l03: Neyse Sen Önce Git Pvp serverlar ile Orj türk serverının arasındaki farkı ögren karakterlerin özü dışında hiç bir şeyin aynı olmayacağını öğren gel buraya tartışalım canım oldu mu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri