Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hangi karakter olmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan general19u
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Diğer karakterleri denemesin mi? Hangi karakterden zevk alıyor ise onu oynayabilir. Yani herkes bu oyunu güç, hırs, ego gibi soyut kavramlara sahip olmak veya onları tatmin etmek için oynamıyor emin olabilirsin.

Teşekkürler.Hırs var çok fazla ölünce çok sinirleniyorum.Okçu olsam mavi bayrağa gidince ordakileri kessem çok yavaş olur.Sura büyülü silah olsam itemlerini dizemiyorum.Zihinsel savaşçı sevmiyorum.İyileştirme şamanda olmam.Yani çok karışık kafam

Karşında doğru savunmalı olduğu sürece hangi karakter olduğun çok önemli değil. Yatmayı sevmeyen biri için en iyisi düz vuran iyileştirmeci şaman olur.
Yok Canım Sende :D Bak sen hem bize skill vuracaksan iyileştirmeci ol diyorsun ama millete düz vuruş için iyileştirmeci ol diyorsun :D

Skil atan şaman olmak istiyorsan kritikçi değil iyileştirmeci olman lazım. Skilleri güçlü olmasa da kısa sürede doluyor skiller.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri