HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyunda belki görmüşsünüzdür oyunda adım ESENKAYA savaşçıyım.Artık savaşçıdan sıkıldım başka karakterler olmak istiyorum t konusunda biraz sıkıntı var nakitim azaldı toplasam 100t etmez en iyi hangi karakter olmalıyım teşekkürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Karşında doğru savunmalı olduğu sürece hangi karakter olduğun çok önemli değil. Yatmayı sevmeyen biri için en iyisi düz vuran iyileştirmeci şaman olur.
Yorumları dikkatli okursan kimlerin tartışmaya çalıştıgını görürsün :ka19:Yardım Konusunu tartışmaya cevirmeye devam edilirse kapatılıcaktır.
En iyi karakter yoktur en iyi oyuncu vardır
.Wsde en zorlanacağın karakterler belli sebepleri şöyle.
İyileştirme şaman:İyileştirmesi sebebiyle.
Zihinsel şavaşçı:G.b farkıyla
Büyülü silah:Çözme farkıyla wslik karakterlerdir.
Loncalık için ise daha az damage yemek için şaman çünkü atak pek kimsede yok.
Ayrıcada fazla damage atmak istiyorsan atak okçu oynayacaksın.Sana bağlı yani.
.Wsde en zorlanacağın karakterler belli sebepleri şöyle.İyileştirme şaman:İyileştirmesi sebebiyle.
Zihinsel şavaşçı:G.b farkıyla
Büyülü silah:Çözme farkıyla wslik karakterlerdir.
Loncalık için ise daha az damage yemek için şaman çünkü atak pek kimsede yok.
Ayrıcada fazla damage atmak istiyorsan atak okçu oynayacaksın.Sana bağlı yani.
En Çok Hangi Karakteri Oynamak Hoş Geliyorsa Sana Onu Oyna Derim Ben :ka19:Arkadaşlar oyunda belki görmüşsünüzdür oyunda adım ESENKAYA savaşçıyım.Artık savaşçıdan sıkıldım başka karakterler olmak istiyorum t konusunda biraz sıkıntı var nakitim azaldı toplasam 100t etmez en iyi hangi karakter olmalıyım teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)