Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Hangi karakter olmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan general19u
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yok Canım Sende :D Bak sen hem bize skill vuracaksan iyileştirmeci ol diyorsun ama millete düz vuruş için iyileştirmeci ol diyorsun :D

Gene yorumdan hiçbir şey anlayamama yeteneğini ortaya koydun. Adam hırslı adam. Yatmamak ve adam kesmek için düz vuruş şaman olması lazım diyoruz. O yorumu yanlış hatırlamıyorsam türkten örnek göstererek yazmıştım. 85 büyülü çarlara 1k atmak adamın hoşuna gitmez. Tabi ataklı setine güvenirse o başka. Orada yatmamak ve adam kesmek için iyileştirme yazıyor. Eğer gene anlamazsan konu kirletme özelden yazarım ben sana konuya fransız kalmazsın.

Son düzenleme:
Gene yorumdan hiçbir şey anlayamama yeteneğini ortaya koydun. Adam hırslı adam. Yatmamak ve adam kesmek için düz vuruş şaman olması lazım diyoruz. O yorumu yanlış hatırlamıyorsam türkten örnek göstererek yazmıştım. 85 büyülü çarlara 1k atmak adamın hoşuna gitmez. Tabi ataklı setine güvenirse o başka. Orada yatmamak ve adam kesmek için iyileştirme yazıyor. Eğer gene anlamazsan konu kirletme özelden yazarım ben sana konuya fransız kalmazsın.
Demekki Aklın Başına Gelmemiş hala hakaret etmeye devam ediyorsun benim için sorun yok kim ne ederse kendine eder diye boşa dememişler bidenem , ayrıca verdiğin o örnek için türkle ilgili gram birşey demedin istersen alıntılayım ayrıca türkde olsa elyde olsa fark etmez şaman aynı şaman farkeden bişey yok oldumu canısı ;)

Demekki Aklın Başına Gelmemiş hala hakaret etmeye devam ediyorsun benim için sorun yok kim ne ederse kendine eder diye boşa dememişler bidenem , ayrıca verdiğin o örnek için türkle ilgili gram birşey demedin istersen alıntılayım ayrıca türkde olsa elyde olsa fark etmez şaman aynı şaman farkeden bişey yok oldumu canısı ;)

Yorumda hakaret yok. Senin yorumları saçma sapan yerlere çektiğini herkes biliyor. Son kez söylüyorun iyi oku iyi anla. YATMAMAK İÇİN İYİLEŞTİRMECİ ŞAMAN AMA HIRSLI BİR KİŞİ ADAM KESMEYİ DE İSTER. O YÜZDEN SKİL YERİNE DÜZ VURURSA DAHA İYİ KESER. DÜZ VURMAK İÇİN KRİTİKÇİ DAHA İYİ ANCAK ARKADAŞIN ÇOK BÜYÜK BÜTÇESİ OLMADIĞINI ANLAMIŞSINDIR. Daha önce yazdığımın da arkasındayım. İstediğin yorumumu getir tek tek açıklayayım. Delicinin ne olduğunu bilmeyen bir şamansın sen. O yüzden bırakta anlayan konuşsun.

Eklemeyi unutmuşum. Türkte 85 büyü 40 şaman savunmalı çarın var mı ? Demek ki türkte veya burada şaman aynı değil vuruş olarak.

Son düzenleme:
İyileştirme şamanı çok iyi bilmiyorum açıkçası biraz şüphelerim var Okçu ninja olmaya karar vermişim denilebilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri