Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Oyuna Yenilik.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BarcaLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ely4# için konuşuyorum. Oyunda dönüşümler 65 silahından başlamadığı için birçok kişi oyunu bırakmış durumda , bizlere lonca turnuvalarından evvel açılacağı söylenmişti. Neden hala herhangi bir duyuru bir yazı yazılmadı ? Bir an önce düzeltseniz iyi olacak yoksa server günden güne oyuncu kaybediyor.

Birde yeni maplar ( TR'deki +90 maplar ) ve kristal odası aktif olacak mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi forumlar...

Aynen.Geçen yeni başlayan birisi geldi abi dedi muharebe neden dönüşmüyor dedi dedim şu anlık dönüşümler kapalı açılcak inşalla h dedim dedi ne biçim server herkes önceden almış çift yarısını biz nie alamıyoruz dedi oyundan çıkış o çıkış :D Bunun gibi günlük kaç kişi bırakıyordur. Farkederseniz çoğu eski userler tam tersi olmalıydı

Aynen.Geçen yeni başlayan birisi geldi abi dedi muharebe neden dönüşmüyor dedi dedim şu anlık dönüşümler kapalı açılcak inşalla h dedim dedi ne biçim server herkes önceden almış çift yarısını biz nie alamıyoruz dedi oyundan çıkış o çıkış :D Bunun gibi günlük kaç kişi bırakıyordur. Farkederseniz çoğu eski userler tam tersi olmalıydı
KatıLıyorum ....+

Sonunda biri bunu ele aldi Öncelikle tesekkur ederim kardesim size katiliyorum bende kendime silah yapicam yapamiyorum ÇÜnkÜ dÖnÜŞÜmler kapali ve oyunda hiÇ yenilik yok sanki server aÇilmiŞ kenara atilmiŞ gibi evlatlik cocuk muhammelesi goruyoruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri