Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Oyuna Yenilik.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BarcaLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kesinlikle katılıyorum. Öncelik ile şunu demek isterim servere ilk başladığım zaman çok kabalıktı sürekli rekabet vardı fakat dönüşümler kapatıldıktan sonra bu sayı düşmeye başladı ve şuan hala bu düşüş yaşanıyor oyunda rekabet yok sayılı 105 lv ler var diğer arkadaşlar ise dönüşümleri bekliyor buna bende dahilim dönüşümü bekliyorum ve bekliyoruz ve siz bu oyuncu sayısının düştügünü ve düşmeye devam ettiğini biliyorsunuz artık bizde sıkılıyoruz savaş yok insan yok köyde çarları afk bırakıyoruz ve siz göz göre göre oyuncu kaybetmeye seyirci oluyorsnuz burdan yöneticilere sesleniyorum lütfen ely#4 serverini kaybetmeyiniz ve en kısa zamanda dönüşümleri açınız iyi forumlar.

Ely4# için konuşuyorum. Oyunda dönüşümler 65 silahından başlamadığı için birçok kişi oyunu bırakmış durumda , bizlere lonca turnuvalarından evvel açılacağı söylenmişti. Neden hala herhangi bir duyuru bir yazı yazılmadı ? Bir an önce düzeltseniz iyi olacak yoksa server günden güne oyuncu kaybediyor.

Birde yeni maplar ( TR'deki +90 maplar ) ve kristal odası aktif olacak mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi forumlar...

Eğer kristal oda açılırsa dönüşüm itemlerinin değişmesi lazım ejderhadan elde ettiğimiz itemler illaki bir yerde kullanılması lazım levi ve semboller çöp olacak yosun ve intikam yüzüğü de öyle

Son düzenleme:
Kendinizi boşa yormayın 1 ay sonraya dönüşümler açılmasın o zaman napıcaklar bakalım sw de adam kalıor mu yok turnuva yok event milleti oyalıolar

Açmak çok mu zor doğru zamanı mı bekliyorlar anlamadım :( Bu kadar istekli oyuncu var dönüşümlerin açılmasını istemeyen birisi var mı acaba herkes istiyor anket olsa %97 nin üstünde çıkar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri