Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ely4# için konuşuyorum. Oyunda dönüşümler 65 silahından başlamadığı için birçok kişi oyunu bırakmış durumda , bizlere lonca turnuvalarından evvel açılacağı söylenmişti. Neden hala herhangi bir duyuru bir yazı yazılmadı ? Bir an önce düzeltseniz iyi olacak yoksa server günden güne oyuncu kaybediyor.
Birde yeni maplar ( TR'deki +90 maplar ) ve kristal odası aktif olacak mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar...
Birde yeni maplar ( TR'deki +90 maplar ) ve kristal odası aktif olacak mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar...
Aynen.Geçen yeni başlayan birisi geldi abi dedi muharebe neden dönüşmüyor dedi dedim şu anlık dönüşümler kapalı açılcak inşalla h dedim dedi ne biçim server herkes önceden almış çift yarısını biz nie alamıyoruz dedi oyundan çıkış o çıkış
Bunun gibi günlük kaç kişi bırakıyordur. Farkederseniz çoğu eski userler tam tersi olmalıydı
Bunun gibi günlük kaç kişi bırakıyordur. Farkederseniz çoğu eski userler tam tersi olmalıydıAynen ya sw hem adam kaybediyo hemse sıkıcı oluyor biraz hizli olsalar ii olacak.
Son düzenleme:
KatıLıyorum ....+Aynen.Geçen yeni başlayan birisi geldi abi dedi muharebe neden dönüşmüyor dedi dedim şu anlık dönüşümler kapalı açılcak inşalla h dedim dedi ne biçim server herkes önceden almış çift yarısını biz nie alamıyoruz dedi oyundan çıkış o çıkışBunun gibi günlük kaç kişi bırakıyordur. Farkederseniz çoğu eski userler tam tersi olmalıydı