kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EVET SADECE SKYPE'TAN HAKARET EDERSİN CNM :rolleyes:

Seninle, burakla veya necatla daha önce hiç skype görüşmem olmadı nasıl hakaret etmişim ben :D

Lan yeter be, çağırdılar. Hasta ettiniz milleti. Az susun da yediğiniz haltın utancını yaşayın. Harbiden iyice düştünüz gözümde. Bir de sürekli sizi gaza getirenler lafını kullanmaya devam ediyorsunuz. Kimse kimseyi gaza getirmiyor. Herkesin ortak fikri bu artık, uyanın.

Başta dedim hedef saptırmaya çalışıyorlar, millete laf yetiştirip kendi yedikleri naneyi unutturup üstünü örtmeye çalışıyorlar ama baya baya siz suyunu çıkardınız artık.

Teksas falan yok benim gözümde. Millet düşmanımın düşmanı demeye başlamış artık sizin oyun için yaptıklarınızdan. Geriye dünyadan haberi olmayan Mavi1 fanlarınız kaldı artık. Oyun hırsı cart curt millete ayar veriyorsunuz ya; savaş bizim artık umrumuzda değil. Biz sizin yaptığınız rezillikten girdik savaşa. Yanımızda 15-16 tane dizilmemiş charla girecek kadar tiksinmişiz sizden.

Teksas vs ELY3 olayı sadece savaş değil bunu anlayın.

AYRICA çok teşekkür ederim, yanlış konuştuğumu söyleyip 2 gün geçmeden beni doğruladığınız için. Varsa şimdi bana söyleyecek lafı olan kapım açık. Skype ya da teamspeak farketmez. Bir de yüzünüze karşı burda söyleyemediklerimi söyler ordan da yol veririm. Zaten artık gözümde yaşınız kadarsınız. Umrumda değil düşünceleriniz. Ben cem gibi eski dostluk hatrı falan çekemem. Dost olan dost kalırdı. Sesini bile duymadığım çocuklara dost demiyorum ben.

Yanlış yapıp da milleti yanlış konuşturtmayın. Daha fazla da millete adam topadınız diye ağlamayın.

Çok savaş meraklısıysanız ben konuşurum Anka ile ayarlarız birşeyler turnuvadan bitince, öyle yolcu ederiz sizi oyundan.

Benim söyleyipte bir türlü sizin kafanıza sokturtamadığım laflar burada. Boyron efenim.

Seninle, burakla veya necatla daha önce hiç skype görüşmem olmadı nasıl hakaret etmişim ben :D

Siz başkalarından nasıl duyuyorsunuz? Bende duyarım:) Sadece ben değil herkes senin ne olduğunu iyi biliyor. Bundan şüphen kesinlikle olmasın canım.

Aferin size herkese benim kim olduğumu göstermişsiniz büyük başarı, hadi dağılın şimdi konuyu uzatmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri