- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nasıl Kazıyorsun Merak Ettim Bi AnlatsanaAdamların kökünü kazıdım ulan yine her olaydan bunlar çıkıyor mantar gibiler mantar![]()

- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Olan oldu ve bitti. artık uzatmanın bir manası yok.
Son düzenleme:
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Savaşın önüne geçen sizin bitmek tükenmek bilmeyen adam arayışlarınız. Zaten bizim bu kararı almamız gece saatlerinde oldu. Oyun hırsı diye yanıp tutuşuyorsunuz ama loncaya savaş gecesi oyuncu dahil etmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Bizim başkan charı banlatma meselemiz sizin tükenmek bilmeyen oyuncu arayışlarınız sonrası gerçekleşti. Diyorum ya etik değil yaptığımız ancak karşımızda savaş adabına yüzde yüz olarak sırt çevirmiş bir topluluk var. Oyun hırsı diye karşı tarafı itham edeceğinize adamları ayartıp loncanıza dahil etmeyi bırakacaktınız. Biz banlatmadan önce olan olaylar bunlar ardından biz de bu duruma getirdik olayları. Sonuç olarak 2 oyuncunuz ban yedi onların güçlerinin üzerinde kaç oyuncu sizin loncanıza yine geldi. Sonuç ortadadır. Yarınki savaşta başarılar...
Niyazi bu kadar mı yüzsüzsün?
Daha doğrusu bu kadar mı yüzsüzsünüz?
Aydın'dan, Erdem'den zaten beklerim de.. Ahmet olsun Ömer olsun Niyazi olsun, Burak bile, hatta Celal abi sen yani böyle bir konuya "skor" yazabilecek kadar oldunuz mu cidden?
Hani çook çok çok zorlasanız, belki birkaçınızdan beklerdim de bu hareketi, ben Celal hocadan beklemezdim böyle bir şeyi. Ne alaka yani? Bu konu savaştan önce açıldı nedir bu megalomanlık?
Ayrıca o video'daki konuşmayı yapan kişi ben bile değildim.
Charı bi ara devredip geri aldım, o eski sahibi sana "mk" yazarak sanırım gururunu çok incitti Niyazi.
Neyse ya kimin ne mal olduğu belli oluyor böyle durumlarda işte.
Hiçbirinize zerre kadar güvenim kalmadı.
Elimde TEKSAS'ta karakteri olan iki hesabın ID'si ve şifresi vardı, hala var. Ben bir kere olsun bunlar loncada nasıl konuşuyor ne konuşuyor nasıl bi stratejileri var vs.vs diye merak edip o hesaplara girmedim. Ayrıca herhangi birinin charının şifresini değiştirip lonca savaşında paso kendimi kestirerek de çok rahat savaşı kaybettirebilirdim size.
Ama yapmadım neden çünkü ben oyundaki sanal bir zafer için kendimi Niyazi gibi düşürebilecek kadar ne ego tutkunu, ne de savaştan sonra alakasız bir konuya savaş skorlarını yazıp kendini daha yüksek hissetmek amacıyla veya herhangi saçma-sapan bir bahane ile böyle bir konuya cevap yazabilecek kadar utanmaz değilim.
Allah hepinizi ıslah etsin.
@TufaaN; @Seyemephonica; @LosTSamaN; @xSolvenT; @Thanatons; (senin gibi yalakayı kaale bile almamak gerekiyordu ama yine de yazasım geldi buraya, Mete ile sana yaptığım yardımlardan sonra sen hala burada böyle ötebilecek kadar yüzsüzmüşsün) @sadecesens1;
Bu arada ben kimim diye merak ediyorsanız, KENDİ ETMEDİĞİ HİÇBİR ART-NİYET İÇERMEYEN, SADECE KONUŞMAYI RENKLENDİRMEK AMAÇLI YAZILMIŞ ARGO BİR KELİMEDEN DOLAYI SAVAŞ AREFESİ BAN YEDİĞİNİ FORUMDAN ÖĞRENEN OBSCURA'YIM BEN. Hani şu TEKSAS'ın kurucu üyelerinden, taa Schucker'dan beri o lonca kuruluş/dağılmalarının hepsinde bulunan Obscura.
Son düzenleme:
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adamların lonca başkanı hakaret ediyor ve ban yiyor, suçlu biz oluyoruz. Bizim loncamızdada ban yiyen insanlar oldu bizde mi gidip turnuva sırasında neden banlattın diyelim ?
hakaret ediyosa birader savaş günü banlatmıycaksın lonca liderini benim 2 ay önceki videolarımı gelip savaş günü atmıycaksınız gmlere anladınmı o ufak beynine sok bunları
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Niyazi bu kadar mı yüzsüzsün?
Daha doğrusu bu kadar mı yüzsüzsünüz?
Aydın'dan, Erdem'den zaten beklerim de.. Ahmet olsun Ömer olsun Niyazi olsun, Burak bile, hatta Celal abi sen yani böyle bir konuya "skor" yazabilecek kadar oldunuz mu cidden?
Herkesten beklerdim ben Celal hocadan beklemezdim böyle bir şeyi. Ne alaka yani? Bu konu savaştan önce açıldı nedir bu megalomanlık?
Ayrıca o video'daki konuşmayı yapan kişi ben bile değildim.
Charı bi ara devredip geri aldım, o eski sahibi sana "mk" yazarak sanırım gururunu çok incitti Niyazi.
Neyse ya kimin ne mal olduğu belli oluyor böyle durumlarda işte.
Hiçbirinize zerre kadar güvenim kalmadı.
Elimde TEKSAS'ta karakteri olan iki hesabın ID'si ve şifresi vardı, hala var. Ben bir kere olsun bunlar loncada nasıl konuşuyor ne konuşuyor nasıl bi stratejileri var vs.vs diye merak edip o hesaplara girmedim. Ayrıca herhangi birinin charının şifresini değiştirip lonca savaşında paso kendimi kestirerek de çok rahat savaşı kaybettirebilirdim size.
Ama yapmadım neden çünkü ben oyundaki sanal bir zafer için kendimi Niyazi gibi düşürebilecek kadar ne ego tutkunu, ne de savaştan sonra alakasız bir konuya savaş skorlarını yazıp kendini daha yüksek hissetmek amacıyla veya herhangi saçma-sapan bir bahane ile böyle bir konuya cevap yazabilecek kadar utanmaz değilim.
Allah hepinizi ıslah etsin.
@TufaaN; @Seyemephonica; @LosTSamaN; @xSolvenT; @Thanatons; (senin gibi yalakayı kaale bile almamak gerekiyordu ama yine de yazasım geldi buraya, Mete ile sana yaptığım yardımlardan sonra sen hala burada böyle ötebilecek kadar yüzsüzmüşsün) @sadecesens1;
Bu arada ben kimim diye merak ediyorsanız, KENDİ ETMEDİĞİ HİÇBİR ART-NİYET İÇERMEYEN, SADECE KONUŞMAYI RENKLENDİRMEK AMAÇLI YAZILMIŞ ARGO BİR KELİMEDEN DOLAYI SAVAŞ AREFESİ BAN YEDİĞİNİ FORUMDAN ÖĞRENEN OBSCURA'YIM BEN. Hani şu TEKSAS'ın kurucu üyelerinden, taa Schucker'dan beri o lonca kuruluş/dağılmalarının hepsinde bulunan Obscura.
Serdarcım ban meselesinin etik olmadığını bizde sonradan dedik. Ancak bu olayın gerçekleşmesi, bazı yaşanan olaylar zinciri ile alakalı bir durum olmuştur. fazla savunmanın bir manası yok. Gördüğüm kadarıyla da herkes bir kavga içine girmiş durumda ben bu meselenin uzatılması taraftarı değilim. Elbette bulundugumuz loncalar içerisinde sevdiğimiz yada sevmediğimiz kişiler var.Ancak bunu fırsat bilerek işi hakaretlere götürmenin bir anlamı da yok.
Skor yazma meselesine gelirsek daha önceki konularda (item gösterme-göstermeme) (Tek itemiyle çarını alırlar) diyen şahıslara cevap olarak yazdım ve gerekli yerlerde de yazmaya devam edeceğim bir durumdur. Bütün arkadaşlardan ricam biraz daha aklıselim olmalarıdır. Ayrıca konumda da görmüşsünüzdür eğer bir aksilik çıkmazsa oyunu yakın bir tarihte hesabımı devir ederek bırakacağım.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)