- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gidin yatın arkadaşlar gözünüzü seveyim.
Uykun geldiyse yatabilirsin tufancım
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öyle Bir Yazmışsın ki Görende Oyunun En Sağlam Karakteri Sende imiş GibiAyrıca sizdeki nasıl bir egodur anlayamadım yani teksas , teksas neymiş bu teksas ya Bize Gelmiş Neden Bahsediyorsunuz Ama Ağzınızdan Teksası Düşüremiyorsunuz, Siz Önce Egonuzu zapturapt altına alın Sonra buraya gelip yorum yapın :ka19:
Delikanlı sen çok yanlış yere gelmişsin ya konuyu baştan sona bidaha oku
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben ortada bi yakışma yakışmama mevzusu göremiyorum, bu oyunda herkes birbirini banlatıyor. Savaşa saatler kala hakaret edersen ban yersin
Buna bir lafım yok. Ama kendine çok güvenmiş bir lonca neden buna gerek duydu onu çözemedım o kadar.
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Merak Etme Canım, Sizin Yaptığınız yorumlar dahil bütün sayfaları okudum aradaki tartışmalar hariç varsa yoksa teksas başka birşey değil yani siz değil egonuz konuşuyor dediğim gibi egonuza bir ayar çekin öyle gelin buraya
Delikanlı sen çok yanlış yere gelmişsin ya konuyu baştan sona bidaha oku
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merak Etme Canım, Sizin Yaptığınız yorumlar dahil bütün sayfaları okudum aradaki tartışmalar hariç varsa yoksa teksas başka birşey değil yani siz değil egonuz konuşuyor dediğim gibi egonuza bir ayar çekin öyle gelin buraya
Tamam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)