InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben ortada bir haksızlık göremiyorum, biri ceza almasına sebep olacak birşeyler yazmış ve ban yemiş. Lonca başkanınızın banlanmasına sebep olacak olay dün gece 3 civarı yaşandı, savunma yapmaya hakkınız yok.

Şunu sormak isterim korku yoktu bişey yoktu neden savaşa girecek adamlar bu kadar ilgilerdirdi ki sizi?

Arkadaşım ne korkusundan bahsediyorsunki ? Savaştan önce kime sorsan TEKSAS kazanır derdi, üstüne toplama lonca geldi karşımıza 100-9 bitti savaş. Büyük ihtimal bu olaylar olmasaydı 100-0 bitecekti. Karşımızdaki insanlar bize amacımız eğlenmekti diyor, az öncede sordum bunu sana amacı eğlenmek olan insan düşman olarak gördüğü, kendisini loncadan atan adamlara pm atıp Mehteran loncasına gelmesini ister mi ? Bana bunun cevabını verirsen sevinirim. Kimse demiyorki ulan harbiden bu adam karaktersizlik yapmış sırf turnuvayı kazanmak için düşmanlarını loncaya çağırmış. Bi tutturmuşsunuz TEKSAS yanlış yaptı. Niyazi yaptığının etik bişey olmadığı açık açık söyleyebiliyor, neden Mehteran loncasından 1 kişi bile evet amacımız eğlenmek değildi, sizi kesmek için düşmanlarımızı kendi loncamıza çağırdık diyemiyor ?

Arkadaşım ne korkusundan bahsediyorsunki ? Savaştan önce kime sorsan TEKSAS kazanır derdi, üstüne toplama lonca geldi karşımıza 100-9 bitti savaş. Büyük ihtimal bu olaylar olmasaydı 100-0 bitecekti. Karşımızdaki insanlar bize amacımız eğlenmekti diyor, az öncede sordum bunu sana amacı eğlenmek olan insan düşman olarak gördüğü, kendisini loncadan atan adamlara pm atıp Mehteran loncasına gelmesini ister mi ? Bana bunun cevabını verirsen sevinirim. Kimse demiyorki ulan harbiden bu adam karaktersizlik yapmış sırf turnuvayı kazanmak için düşmanlarını loncaya çağırmış. Bi tutturmuşsunuz TEKSAS yanlış yaptı. Niyazi yaptığının etik bişey olmadığı açık açık söyleyebiliyor, neden Mehteran loncasından 1 kişi bile evet amacımız eğlenmek değildi, sizi kesmek için düşmanlarımızı kendi loncamıza çağırdık diyemiyor ?

Dediklerimi nerenden anlamak isityosun bilmiyorum ama bu konuşmalardan bu yazdıklarının cevabını alman lazımdı be slo :(

Cevapları alabileceğimi pek sanmıyorum, konuya sadece burak yorum atıyor onada ne söylense benim haberim yoktu çağatay çağırmış, enes çağırmış diyor.

Cevapları alabileceğimi pek sanmıyorum, konuya sadece burak yorum atıyor onada ne söylense benim haberim yoktu çağatay çağırmış, enes çağırmış diyor.

Hala bu konunun açılmasının nedenini kavrayamadın sen. Özet: Çağrılmış olunabilir neden Konuşmak yerine ban attırma ihtiyacı duyuldu.

Sizde dersinizki küfür etti onun için ban yedi. İyi bakalım dedıgınız gibi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri