- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet doğru sana teklif etmiştim ama çarı dizdikten sonra demiştim. Bunun bi önemi yok aslında benim bozulduğum olay bak ne olursa olsun kendinizce belirli bi gücünüz var o savaşa o haldede çıkabilirdiniz veya hani Çağtay çağırmış olsa bile savaşı iptal edebilirdin veya uygun bi dilde bunu Burak a söyleyebilirdin. Bu olayın üzerinde durmamın sebebi benimde başıma gelmişti böyle bir olay ve Kazanacağımız bir etkinlikten içlerini korku saplamış bir kaç densiz ALSANCAK loncasındaki bir kaç üyeyi banlatıp savaştan çekilmemize sebep oldular yani bende bunları yaşadığım için baya bir üzüntü duydum bu olan olaylara. Demek istediğim daha tatlı bir dil ile çözülebilecek şey bu kadar ileri gitmeseydi keşke Niyazi
Bende o zamanlar ALSANCAK loncasındaydım, Brisbia loncasını genel anlamda sevmezdim fakat o turnuvada suçları yoktu. Yılmaz loncayı turnuvadan yenilmekten korktuğu için çekti.
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende o zamanlar ALSANCAK loncasındaydım, Brisbia loncasını genel anlamda sevmezdim fakat o turnuvada suçları yoktu. Yılmaz loncayı turnuvadan yenilmekten korktuğu için çekti.
Sen Yılmazın ne için çektiğini ve neden çektiğini inan bilmiyorsun ve şuna emin ol ki biz YP ve MarvicK banlansa bile Biz o savaşı alırdık sen hiç düşünmedin mi brisbia yenebilecek olsaydı neden banlatsın direk savaşta yenip öyle galip olmak isterlerdi sonra banlatırlardı belkide. Bence bazı şeyleri 2 kere düşün sonra yorum yap korku felan yok o 2 çar olmadan da o savaşı alırdık.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen Yılmazın ne için çektiğini neden çektiğini bana inan bilmiyorsun ve şuna emin ol ki biz YP ve MarvicK banlansa bile Biz o savaşı alırdık ve fark bile atabilirdik kendimce fikrim bu. Konuları ALSANCAK brisbia ya taşımayalım.
Çok eski mevzular bunlar gerek yok şimdi bunları konuşmaya, benim kişisel düşüncem bu
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çok eski mevzular bunlar gerek yok şimdi bunları konuşmaya, benim kişisel düşüncem bu
Saygı duyarım.
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hak verdiğim taraflar var ancak Burak ile konuşma fikri şunu düşünerek aklıma hiç gelmedi ; sonuçta loncanın başkanı Burak yani kağıt üzerinde o lonca içini bilemiyorum. Yapılan alımlardan haberi olmalıdır diye düşündüm. Sonuçta ciddi anlamda bir arama var ortada. Savaşı ben yine 35 kişilik rakip ile yapma üzerinde yoğunlaşmıştım sonuçta Mehteran loncasında o kadar adam vardı. Bir de üzerine adam arayışları oldu. Eğlence muhabbetinden çıkıyordu artık durumlar. Biz de madem eğlence iptal oldu eğlenmeyelim dedik. Olay bundan ibaret.
Niyazi siz kişi sayısını bile konuşmamışsınız ki burakla. Onu geçtim adam toplamış bile olsa topladığı adamlardan dolayı banlatman bana korktuğun anlamına gelir düşüncem bu yönde benim. Eğlence değil sen bunu bildiğin kan davası haline getirmişsin ya

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)