- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
âBize 15 kişi çagırmış oldugumuzu soyleyen siz şimdi öyle birşey demedik diyen yine siz terket erdem burayı
Kanıt olarakta bu fotoyu attınızya hani

- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
burak loncaya 15 kişimi alıyoz![]()
ââ¬â¹Bize 15 kişi çagırmış oldugumuzu soyleyen siz şimdi öyle birşey demedik diyen yine siz terket erdem burayı
Kanıt olarakta bu fotoyu attınızya hani![]()
Alım yapacağımız zaman Niyaziye sorarım artık
kendısı baya ıyı hakim

- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Herkes Haksız Bi Matteo Haklı
:ka19:
:ka19:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben hiç Wincinin yanındaki 15-20 kişiyi çağırdınız diye yorum attım mı buraya ? AronHim diye bir sura bizden 15 kişiyi çağırıyorlar demiş niyazide bunu sana yollamış heralde bilmiyorum nerden eline geçtiğini. Ben sana turnuvadaki amacınız eğlenmek değil, TEKSAS loncasını kesmek diyorum sen bana bunları atıyorsun 

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben size oradan 15 kişi çağırdınız yazmadım. 15 kişiyi nereden çıkarıyorsun ? Lonca lonca bayrak bayrak gezip adam topluyorsunuz dedim ki inkar da etmiyorsunuz yaptığınızı. Sizin amacınız eğlenmek falan değildi birader burada gevelemeyi bırakın. Sizin amacınız karşımıza bi tabur oyuncu çıkarıp bizi saf dışı bırakmaktı. Biz bunun farkına vardık bu pmler sayesinde baktık ki karşımızda adam yok anlayacakları dilden oynadık. Anladınız kaç bucak olduğunu sonra gelip burada polyannacılık oynuyorsunuz. Lonca liderisin olan olaylardan bugün haberim oldu diyorsun. Gel de burdan yak![]()
ââ¬â¹Bize 15 kişi çagırmış oldugumuzu soyleyen siz şimdi öyle birşey demedik diyen yine siz terket erdem burayı
Kanıt olarakta bu fotoyu attınızya hani![]()
Sen şunu anlamak istemiyorsun ben yaptığım doğrudur kesinlikle yanlış yapmadım demiyorum. Ben yaptığımın farkındayım. Ancaaaak bunu sizin oyun oynamayı bırakıp artık zıvanadan çıkmış halde adam aramanızdan dolayı yaptım. Sanki sadece biz yanlışız sapına kadar doğrusunuz da burada hala tek taraflı yorum yapıyorsunuz. Bak ben açık söylüyorum yanlış karşısında yanlış yaptım. Anla artık ben ne kadar oyun dışı hareket yaptıysam sen de benim kadar aynı olayın parçası olan loncanın başkanısın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)